01 d’abril 2009

Ja hem provat lo circuit de Roquetes

Ahir dimarts lo grupet que quedem a l’estadi per entrenar vam anar a provar el circuit de la cursa de Roquetes, evidentment guiats per l’alma mater d’aquesta cursa el senyor Puça.
La cursa dona dos voltes a un circuit de uns 9 km, i segueix molts dels camins que utilitzem habitualment per als nostres entrenaments d’estiu, amb algunes novetats que només coneixen els autèntics roqueteros com ell, i que serveixen per anar empalmant els diferents trams del que natros anomenem “lo vuit”, o “vuit i mig”.
Pos be crec que no es exagerat dir que li ha quedat una volta guapissima, dureta i sobretot molt divertida i distreta, ja que es un continuo de pujar i baixar, que combina molts trams de sendera, pista i un tram del circuit de Mirambó, i tot això al costat de Roquetes.
O sigue que vull felicitar a Puça i als organitzadors per que segur que us quedarà una cursa digna de la CIUTAT de Roquetes, i animar als corredors a que facin ràpidament la inscripció, que aquest dissabte la Festa dels corredors de MUNTANYA estarà a Roquetes, amb xocolatada incluida.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

sense ganes de volguer exagerar-ho penso que ha quedat una cursa dignissima, i no vam acabar-lo de fer.

od ha dit...

quina enveja!!!!

Anònim ha dit...

I espera veure els catacrecs de dissabte.....encara la farà + digna....