23 de setembre 2009

XVIII Volta Aventura


Ja tenim aquí la Volta Aventura un altra vegada, i quasi he perdut el compte. 16 edicions potser ? (Nota del webmaster: Pos no xiquet ja es la 18ena i molts dels participants les ha fet totes o quasi totes)
Aquest any com quasi sempre tot sirà nou de trinca i per a "colmo" està net. Ja m'enteneu.

El primer dia, com ja sabeu el passarem per la comarca dels Ports entre Morella i Vall-de-roures.
El lloc de trobada és a Morella, baix de l'aqueducte entrant per la porta de Sant Miquel a les 9,15h.
La volta anirà per pistes i antics camins passant per diversos poblets de la zona. A Xiva de Morella tindrem el bar obert per si algú vol fer un cafè o esmorzar. A l'hora de dinar (mes o menys) passarem per Herbesset. ¡ Ull ¡ aquí no hi viu ningú, per tant o cotxe assistència o portem bocata. Per la tarde anirem per la muntanya de Pereroles fins arribar a Herbes. Val la pena guardar una mica de forces i disfrutar de la tarde.I per finalitzar, arribarem a Pena-roja de Tastavins on podrem reagrupar tota la logística.
Si algú no en te prou, pot arribar fins Vall-de-roures o Beseit pel pantà de la Pena.

A la nit qui vulgue, pot vindre a sopar a la Fonda La Plaza de Vall-de-roures (menú 15 euros) sempre que abans reserve al tel. 978 85 01 06. Després com sempre concentració als llocs de costum.
El punt de trobada de 2n dia sirà a la plaça de la Freixneda a les 9h.
Sortirem per pista en direcció al santuari de la Virgen de la Gracia fins arribar a creuar l’antic camí que anava de la Portellada a Fornols. D’aquí fins a Rafels tot anirà tal com diu el planol per ''Caminos de Trajín''. No cal dir res més. La sortida continuarà pel riu Tastavins passant pel Salt, que si baixa aigua es espectacular. Finalment i després de creuar el Matarranya, arribarem a la Plaça de Vall-de-roures per la pista que be de la Torre del Comte sobre les 14 h. aproximadament. l'itinerari escollit no és d'una gran dificultat tècnica però si que recomanem una mica d’experiència en aquets ''tinglados''. Durant el recorregut dels dos dies anirem reagrupant als punts claus. Per tant, si algú te algun problema mecànic o físic li buscarem la millor alternativa.
Si voleu més informació el dimecres dia 30 a les 22h. tindrà lloc a la UEC una reunió informativa per acabar de concretar els detalls.
Josep Estrada i Ampostins varios.
Salut.

2 comentaris:

campanilla ha dit...

y eta kien ehhhhh?????
jooooooooo que mek!!! no podre vindre!!!
Podeu penjar la rutaaa??? es per veure si queda aprop de castello la surtida de dissabte!!!
thanks!

La otra campanilla ha dit...

Coño, que no puedes venir, que te queda mu lejos...