09 de maig 2010

I Cursa del Vent “TRES, VECES, DURA”




Quan era menut i lo retó mos explicaba histories de l’antic testament (era lo temps que a les escoles sanseyaba lo que s’habia d’ansenyar) m’anrecordo de l’historia d’un rey persa que a la paret del palau li habien aparegut tres mistorioses paraules “MANE, TECEL, FARES” . Tot esta parrafada be perque me pensó que dema al demati a la pared del dormitori m’apareixeran tambe tres mistorioses paraules : “TRES, VECES, DURA” i los que esteu pensat en “lo de sempre” ara aneu errats.
Que los del Regués son los que los tenen mes ben possats aixo ho sap tothom. Aixi que encara que no calia demostrar.ho pos s’han empenyat en que no quedes cap dubte i la cursa ha estat molt bonica, preciosa i “TRES VECES DURA”. Un circuit precios, molt tecnic, que casi casi s’hagues pogut seguir en prismatics desde lo mateix poble i en tres ( si trrreeeessss) pujades super explosives i ATENCIO: Un sinyor rossegado com deu mana. De fet lo primer Rossegador de tot lo circuit (i que divertits que son). Aixo del rossegador no cregueseu que es un tema menor. No señor. Penseu que los rossegadors se poden considerar com la protohistoria de les curses de montanya. Qui no s’anrecorda anar d’excursio tan tranquil i quand s’arrivava al rossegador se treia “la Bandera Verda” i maricon/Lesbiana (per la llei d’igualtat) l’últim/a.

Per acabar, felicitar de tot cor a l’organització pel disseny de la cursa, zona de sortida i arribada. Crec que estem en un moment excepcional tant per les curses com per la qualitat de la oferta gastronómica que mos oferixen los organitzadors. Excelent de totes a totes.

Per acabar, un consell de profesional: vigileu. Crec que Martin Vanger viu al Regues. Domes d’este tipo de ments poden surtir idees com la pujada final a Penyaflor…..encara…que tinc una mica de dubtes….por ser no es “Ell” sino “Ella”…….

12 comentaris:

ximo ha dit...

Amb el vostre permís us deixo l'enllaç de les fotos que he fet aquest mati. Crec que no m'he deixat a cap dels participants de la carrera:

Cliqueu

puça ha dit...

Gracies Ximo, sempre treus un moment per la camara.
Un record per a molts, les fotos sempre s'aguarden i s'agraeixen

L'home que somiava amb rossegadors i Marina d'or ha dit...

C....! De la que m'he lliurat! Sort que veig bonics trossos d'asfalt en alguna part. I un home del desert ja al podium.

L'home que somiava amb rossegadors i Marina d'or ha dit...

I felicitats pels responsables de la nova cursa!

Leo ha dit...

Jo he estat poquet rato, però la veritat que he vist una super organització i molta gent del poble volcada ajudant. Felicitats a tots. Elena tu que estaves tan nerviosa, que es normal, mira que be que ha sortit tot. Felicitats un altre cop.

krusty ha dit...

Les curses de les nostres Terres estan dixant un nivell altíssim, pero altíssim!! és molt difícil superar les organitzacions, los recorreguts, los extres después de la cursa...un 10 a tot lo poble del Reguers i als organitzadors i col·laboradors de la cursa! una passada en tots los aspectes!!
Moltes Felicitats!!

Javi ha dit...

Estic d´acord en tots, felicitats a l´organització i poble dels Regers molt ben organitzada

Davidph ha dit...

Muchas felicidades a toda la organización por el pedazo de carrera del que hemos podido disfrutar. No ha faltado de nada, todo ha estado controladisimo por cada uno de los miembros que habéis hecho posible la carrera, que os lo habéis currado un montón para que todo haya salido a pedir de boca.
Espero que el año que viene podamos volver a disfrutar de esta cursa.

elena ha dit...

Molt bona crònica Angel!!

Moltes gràcies a tots, quantes floretes...estic pletòrica i dalt d'un nuvol...

ja estem pensant en la II edició, prepareus!!

Angel ha dit...

La cursa si que ha estat bona. Com mes hi penso i mes fotos veig, mes m'adono del que vaig disfutar.

FELICITATS de debo!!

Unknown ha dit...

Molt be tot, tot, ara que han passat uns dies fins els rossegadors i Penyaflor també be.

Per a repetir!!!

roger ha dit...

Un recorregut preciós,organització perfecta,quina colla¡ si estava tot Reguers entre avituallaments i arribada¡¡Elena t´estimo molt pero encara tinc malsons per les nits amb Penyaflor i damunt dius que ens preparem l´any que ve????......Socorroooooooooo¡¡¡¡¡¡