24 d’agost 2010

Seguim els PTL's


Los finishers


Arribada triunfal a Chamonix



Ja els tenim en marxa, a les 10  de la nit han donat la sortida amb un temps clar i estrellat, tot i que pel matí ha estat plovent i tornen a donar aigua al voltant de la mitja nit.
Si voleu fer el seguiment, teniu dues opcions, una es vindre a Chamonix i posarvos les sabatilles i l'altra més comoda segui aquest enllaç.





http://utmb.livetrail.net/tempsReelPublic.php

42 comentaris:

:( ha dit...

No porten localitzador, o no han sortit? La posició marca que encara estan a Chamonix

Leo ha dit...

A mi també em passa igual, he clicat al costat del dorsal i al mapa hem surt igual que ahir la nit. Que he de fer .

Agustí ha dit...

A mi també em passa el mateix.
Pel dia (22/08 diumenge) i l'hora (13:44 i 15:14 respectivament) que indica la seva posició, sembla que és l'hora que deurien arribar a Chamonix. Hi ha diversos dorsals que els hi passa el mateix.
Però si fem cas de la foto i de la minicrónica, jo diria que si han sortit però no deuen portar ben activat el GPS o no els hi funciona be.

Agustí ha dit...

Rectifico, UEC TORTOSA I (número 73) si està en marxa, amb data i hora actualitzada.
El que sembla estar parat a Chamonix és UEC TORTOSA II (74). Segueix amb l'hora del diumenge

@trex ha dit...

Hola, si que han sortit Karim (infiltrat xertolí) ha trucat a l'organització hi han hagut de reiniciar lo GPS pel que fa a UEC TORTOSA II no en se res però suposo que els deu pasar el mateix que als UEC TORTOSA 1

Els tres Ptl de supports ha dit...

les balisses no funcionen be, la 73 ja esta correcta, el dos equip van encara juntets, la organització esta intentant solucionar el problemes de les balisses.

Els tres Ptl de support ha dit...

les balisses no funcionen be, la 73 ja esta correcta, el dos equip van encara juntets, la organització esta intentant solucionar el problemes de les balisses.

Monrasin ha dit...

Entonces, parece que a las 5 de la tarde estan entre los 30 primeros en el Col Petit de St. Bernard. Por el km 63. Ahora tendrán una buena subida hasta el Mt. Valezan, km 66 a 2383 m. y se supone que llegarán al Refugio Delfeyes (eso pone?), en el km 81 a descansar algo esta noche. Buena primera etapa!!

Anònim ha dit...

Molta sort a tots i totes a Chamonix, sobretot que xaleu molt i disfruteu del moment, gas al globo hi ha fondo.
Ferran Sebastia

@trex ha dit...

em sembla que als 73 els torna a fallar la balisa o s'han adormit al refugi Delfeyes. El 74 sembla ser que a les 8:00 ha arrancat del refugi. Això del seguiment este es una passada

@trex ha dit...

Ja esta, això ja mou, ja torna a funcionar la bañissa dels UEC Tortosa 1.

Agustí ha dit...

En el cas de que encara vagin junts, els errors de les balisses poden donar-nos una idea del seu ritme. Si mirem ara (14:42 h) les posicions, el 73 marca que a les 09:28 estaven aproximadament al Pas de Planaval (km 73,4 i a 3.010 d’alçada) i el 74 ara indica que està al km 87.4 a 1.429 metres d’alçada. Es dir, en 5 hores i 20 minuts han fet 14 km i han baixat quasi 1.600 metres, amb uns desnivells que passen del 25% en alguns punts.

Monrasin ha dit...

Yo creo que van juntos y la baliza del 74 es la buena. Estan a punto de llegar a Morgex (923 m), km 108. Y el pedazo de subida que tienen después hasta el km 121, Col Fetita (2557 m. Esperemos que pasen esta tarde, antes de anochecer.
Aunque hoy fliparan con la luna llena.

l'equip de suport ha dit...

lo tema de les balisses es un xou, igual van que no van.
Lo poc que hem parlat amb ells ens diuen que la primera etapa va ser molt dura i que van patir algunes crisis.
Avui no s'han queixat o sigue que la cosa deu anar mes o menos normal, lo que passa que los km se van acumulan i van passan factura.
Avui tenien previs dormir al Gran San Bernardo, pero no creiem que hi arriben, ja veurem...

PUÇA ha dit...

Calla Cesar que pareix q no els conegues!!!! a la teva dona ja la podries anar comneixent....aneu informant i posant la posició aunque no sigue competitiva. No m'aclareixo en lo mapetaa dels collons, MAUUUUROOOOOO

Agustí ha dit...

A les 08:27 h. ja havien passat el Col de Barason (2.681 – km 115) i estaven baixant cap els 2.350 m per encarar el Col de Grand St-Bernard (2.469 m - km 118)camí del Point de Drone (2.949 m – km 119).
Segons els meus càlculs i tenant en compte que les balisses van com van, a davant d’ells van 25 equips.

puça ha dit...

Gracies Agustí i molta sort per a tu, a més de molts anims

l'esforçat equip de suport ha dit...

Anit finalment van passar la nit a Saint Oven`t.
A les hores que van arribar estava l'hotel tancat, i van dormir segons Elena com a "mendigos", es a dir van fer vivac com van poder pel poble, ademés no van poder ni sopar, i van passar amb un platano que els va donar algú de la organització.
En este panorama avui han matinat i han pogut menjar una mica al coll de Sant Bernardo. Per aixó han perdut molt de temps parats. Be, per aixó i per que els estava caient una de mil dimonis.
Avui tal i com estava previst ha canviat lo temps i ha estat plovent tot lo matí, inclus la organització s'ha plantejat anular lo tram de St. Bernardo a Point de Drone, per possibilitat de nevades.
De moment no sabem res més, només que van continuant l'itinerari previst.
A mig dia anirem a esperar-los a Bourg Saint Pierre a vore quines caretes fan, los farem alguna foto i la penjarem a la tarde.
l'unic que repeteixen cada vegada que els podem parlar es que "aixó es molt dur"

Anònim ha dit...

Molta sort i molts d'anims des de les Terres de l'Ebre. Vicent

Fredi ha dit...

Si el veieu, doneu-los-hi a tots una forta abraçada de part meua. Và que això ja està coll avall....

ÀNIMSSSSSSSS !!!!!!

Agustí ha dit...

A les 13:12 h. ja havien passat el Col de l’Arpalle (2.656 m – km 122) ja dins de Suïssa i els hi queda aproximadament dos o tres km per arribar al Point des Gros Six (2.873 m – km 125). A partir d’allí comencen a baixar fins Bourg St. Pierre (1.632 m – km 134). He tornat a fer recompte i em surt que porten 23 equips davant
Per cert, l’equip que va just davant d’ells es diu BONCRESPI. Fran, et sona d’alguna cosa aquest nom????. Potser els italians CRESPI BONSAI ????

campanilla ha dit...

JO TAMBE VULL QUE ELS HI DONEU FORCES I QUE ESTIC TOTS ELS DIES PENSANT EN ELLS!!!
ANIMS!!!

los esgotats suporters ha dit...

Aixó es molt dur!!!!
Aquest any s'han passat!!!

I no ho diu sol Isa ho diuen tots.

A nit els va tocar dormir al carrer, sense sac ni colxoneta, bueno dormir es un dir, per que no ho han pogut fer ni 5 minuts, tota la nit tremolan, no més tapats amb el toldo de la tenda.

Avui quan han sortit del Sant Bernat, caia un aigua impresionant i els ha acompanyat durant el pas de la cresta de Pointe de Drone, el tram més tècnic i perillos del que porten de cursa, es veu que aquí les han passat putes de debó. Me contava Carlos que aquí li ha entrat un yuyu de cuidado, es veu que era un pas molt estret amb cingles a les dos parts i amb trams equipats com a ferrata, realment perillos, pero impresionant.

Cap a les les 18:15 han arribat a Bourg Sant Pierre, feien unes caretes de pena, mireu la foto.
Com porten una mica de desfase amb les seues prevision han decidit sopar be i dormir unes 4 horetes (aixó si poden) i cap a la mitja nit tornar a emprendre la marxa cap a Champex, on tornaran a dormir una mica i d'allí cap a meta.
Hem sentit algún comentari de no direm quí, que deia que no tenia clar de poder acavar, esperem que amb lo sopar i el descans els canvíen els ànims.

Ens deia l'infiltrat que no s'ho podia imaginar que fosa tan dur, segons ell l'UTMB es una "mariconada", i que despres de los que portaven es veia capaç de continuar i fer l'UTMB dins del temps. (Una mica fantasma este Karim)

Pel que fa al tema classificacions, no fesseu massa cas, ja que hi ha gent que està davant d'ells però que no han fet el pas de la cresta ho atres trams. Al final de la cursa veureu a la classificació que surten al final amb el temps que han fet peró dien que no han fet tot el recorregut, es una forma de dir que estan desqualificats.

Demà més.

Anònim ha dit...

VINGA AIXÓ JA ESTÀ FET!!!!!
VATROS PODEU!!!!!!
MOLTS D'ANIMS QUE LA META JA ESTÀ AQUÍ!!!!!
BESETS, FAMILY LÒPEZ ANTÓ.

Agustí ha dit...

La propera vegada que pugui connectar-me ja hauran arribat a Chamonix...i potser a Tortosa, perquè ja els hi queda poquet i quasi tot fa baixada. Així que ànim que això ja està fet.
Felicitats per endavant!!!

PRACTIC ha dit...

MOLTES FELICITATS A TOTS, ESTEU FETS UNES MAQUINES.

l'equit de support ha dit...

després de 29 hores seguides van arribar a la meta aproximadament a les 5 hores de la matinada. tota una 'hazaña', ja son finnishers PTL.

Leo ha dit...

MOLTES FELICITATS!!!!! sou els i les millors, això s´ha de celebrar. Molt bon viatge de tornada i fins aviat, ara ja vos toca un booooooooon descans!!!. Molts besets Leo i familia.

raul ha dit...

moltes felicitats als finnishers ptl

HEURA ha dit...

ENHORABONA!!!
Esteu fets uns/es màquines!
Ara, a disfrutar del que heu aconseguit i a descansar una mica.

Davidph ha dit...

Enhorabuena a los 6!!! y tambien al trio de soporte que ha estado con ellos en estos días.
Sois unos craks!!! no hay nada que se os resista. Ahora a disfrutar que lo tenéis bien merecido

Monrasin ha dit...

Pero que fieras!!!
Con el tiempo que os ha tenido que hacer por esas "montañitas". 250 km. Madre mia, solo de pensarlo me dan mareos.
ENHORABUENA A TODOS!!!!!!!!!!!!!
(y descansar un poquito ahora, no se os ocurra apuntaros a alguna carrera el próximo finde!)

Jaume Carles Tafalla ha dit...

Enhorabona PTLs FINISHERS!! Vos ho mereixeu!!

Anònim ha dit...

Xeics, esteu fets unes feres ebrenques. Enhorabona!!! Tinc ganes de veure-us en persona i no virtualment, per poder-vos felicitar i que m'expliqueu l'aventura. Quina passada!

Però jo també soc "finisher", no de la UTMB, però sí de l'Sky Runner dels Carros de Foc que vaig fer ahir. Un repte més proper que el vostre, però collons com vaig haver de patir per acabar! Com que ara jo no entreno amb vatros!!!

Fins aviat, quan sigui gran vull ser com vatros!!!!!!!!

Pep Anglès

LOS FINISHERS ha dit...

moltes gràcies a tots/es pel suport que hens heu donat.

estem molt contents pel vostre interes en el seguiment de la cursa.

i realment "això ha estat molt dur"

puça ha dit...

Siiiiiii felicitats!!!!!!!!!!!! podré lluir d'amics i dir estos animals an fet això!!!!, no caldrà que ningú acotxe lo cap, no ho dubtava, en totes estes condicions.....mare meua, que be noies! moltiiiiiisiiiiimes felicitats i ara descanseu molt.que guay, que be.

Tara. ha dit...

Vivi-ho el moment. Nomès vatros sabe-ho el que he-ho patit. Dubto que el fet d'acabar pogui contrarestar aquet patiment, però, si tinc clar que el fet de saber on està cada vegada mes la proximitat del vostre limit, es algo que tot eser humà enveija. Vatros aquet sentit ja el coneixe-ho, ojalà pogui algun dia sentir el que este-ho sentin, ja que m'agrada el que vos agrada als 6. Enhorabona.

campanilla ha dit...

YUHUUUUUU!!! ENHORABONA! Que susto pensava que no acabarieu!! jajaja, es broma!! clar que si, no ho he dubtat en cap moment!! ese mega equipooo!!
on estan els utmb i ccc??? vull saber cosetes!!

Joan Forés ha dit...

Felicitats per la gesta aconseguida, això de seguir-vos pel GPS fa patir molt.

Una abraçada a tot@s, té molt de mèrit el que heu fet, ja només els km espanten, però a més en les condicions en que ho heu fet.... sou uns skyrunners fantàstics!

Joan

Ferran ha dit...

Felicitats!! Vaja bèsties, amb carinyo, que esteu fetes i fets!!
Gran seguiment del UTMB aquí: http://ser13gio.blogspot.com/

lent ha dit...

hola, algu pot ajudar.me estic buscan l'enllaç on poder seguir les evolucions dels ptl's ??

Javi ha dit...

Enhorabona a tots 6 sabia i vosaltres tambe que ho aconseguirieu, heu anat preparats i amb la ment de finisher abans de sortir una vegada mes hem trec el barret i nomes hem queda felicitar-vos per l´exit aconseguit que no esta a l´abast de cualsevol, descanseu i ens veiem aviat