27 de desembre 2010

Resum temporada 2010

Ja s’acaba lo 2010 i ara que tinc una mica de temps no volia deixar de fer una mica de recordatori de lo que han estat aquet llarg any,  he fet una mica de repàs al bloc i es impressionant la quantitat de curses, marxes, entrenaments i, altres tipus d’activitats en les que hem participat; a algunes hem anat en manada a altres tres i l’astròleg, però en conjunt podem estar orgullosos de que any rere any, i ja ne van uns quants, la gent de la UEC estiguem encara al peu del canó dins d’aquest mon de les curses de Muntanya.
De la temporada podríem destacar moltes coses, la gran quantitat de curses de muntanya, alguns duatlons i curses de BTT, també mitjes i maratons d’asfalt i muntanya, los Trails i Ultratrails, però sobre tot aquest any voldria destacar especialment, la Marató dels Sables  la Cursa del Llop i la Petite Trotte à Léon, tres proves d’una duresa excepcional.

Aquí teniu un petit resum de fotos de la temporada:



6 comentaris:

campanilla ha dit...

Una cositaaaa!! he visto a una mujer muy pequeñita que se repite en bastantes fotos!!!xq seràa???
Enhorabona a tothom per tot el que heu aconseguit aquest any, la veritat que ara que estic lluny sóc més conscient del que significa per a mi tenir a gent amb la que compartir allò que més m'ompli i amb allò amb el que més disfruto!!
Amb totes les aventures que he pogut compartir amb vosaltres he pogut descobrir algunes capacitats que desconeixia en mi.. i ho agraeixo molt!!
En fi, l'any que ve més!!
Felicitar a Leonor, pequeñita pero matona!!!
I a tots els que heu aconseguit ser llops, Sables finisher i PTL'S, segur que em deixo a algú que també a aconseguit algú mèrit menys reconegut, tambe FELICITATS!!!!
Besitos desde Canada!!
Campanilla

elena ha dit...

Gràcies Campa!! jo també he descobert moltes coses amb tu!!

la frase: que hi ha algú? crec que la tenim tots gravada, jeje.

Besets desde les Terres de l'Ebre!!

Anònim ha dit...

Campa no t'oblidem.

elena ha dit...

deu meu quins caretos feiem els PTL'S!!

quin any més bònic!!Gràcies KF!!

Bon any 2011 a tothom!!

Leo ha dit...

Molt xula la crònica, este Kf sempre fa coses molt xules. I a Anna dirte que en tú m´ho he passat molt bé i et trobo molt a faltar. Molts besets a tots i totes i que passeu un bon fi d´any .Besets.

Anònim ha dit...

MÉS QUE UN CLUB!!!