22 de desembre 2007

marimuntanya.com (versió muntanya)



lo kroketero fent lo xona
A les 10:40 Leo s’embarcava al flamant Opel Astra conduït per Magüi, que mos traslladava al Corral de la Lluenta, als Reguers. Sort d’alguns rústics que mos han ajudat a trobar-lo, deprés de preguntar molt.
A l’hora estàvem al puesto, però los de les bicicletes feia rato que pelaven la pava al de Calau. Han deixat les bicis al corral, kin panorama! Les kaparres prenent posicions als sillins, los vampiros esperant el seu moment i los taurons immobiliaris, especulant amb la supevivència de les puces autòctones.
Hem celebrat lo cumple d’Elena, que està entrant en la edat fèrtil (per al trail), i mos ha convidat a uns pastissets i uns bollycaos i una copa de cava (jo dos). Sense que se n’enterés ningú, m’ha fotut uns polvos... al cava, que m’han fet efecte fins ara, que ja m’està baixant lo pedal.
Deixem lo jardí zen d’Elena ben enfangat i enfilem de cara al port pel camí de la plaça de bous, asfalt, asfalt, asfalt... intentem la Vall Cervera, però baixa un xumani que ni amb manguitos.
Tira pakamunt en busca del Toscà. Per sort anem a petar a un MR degudament senyalitzat amb argilagues de 2 metres i tifes fresques de bou.
En tot això, anem passant lo rato i los mòbils no deixen de sonar
- Xicaaaaa, antastàs!!!????
- tranki colegui ke ancara no hem arribat al Toscà
Sort que Leo i Albert anàven marcant un ritmet per arribar a bona hora al restaurant i los demés apretàvem lo que fós per seguir-los.
Com sol passar, lo xumani ve per baix i han estat memorables alguns passos de barrancs (veure foto) i rieres amb aigua fins a la seginera, dels quals us estalviaré més informació gràfica pel vostre bé.
Un cop al Toscà, enfilem cap a la Vall Figuera pel GR (ara sí). Lo barranc l’hem passat amb facilitat, després de que lo Manso hagués “posat” un còdul de 80 kg al mig del barranc, però hem passat per un altre lloc.
Anava plovisnant la destil•lació del núvol que ens acaronava i progressàvem deliciosament per la sendera (lo veritable racó del Cucut?) que porta als primers xalets. Unes clapetes de neu, eren un record del metre que s’havia acumulat dimecres. Tot i així, un goig deixar l’empremta de les bambes sobre la neu fresca.
Als Pous de la Neu, birres i caldos, olla barrejada, costelles a la brasa, ternasko... lo suyo. N’ham sigut 10 al dinar. La sortida és d’un 10 sobre 10. Lo dinar domés m’os ha costat 10 euros. Li he tornat los 10 euros que li devia a Cèsar. La loteria s’ha acabat en 10.
Feliz 2008, si te como el txotxo


alguns del que no van vindre

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Tara. Bons Nadals i molta sort a tots per al 2008.
Desitjo pasar molts bons ratos al costat vostre. Una abraçada.

Paco Murall ha dit...

lo diumenge 30 hauriem de muntar una sansilvestre de categoria

Anònim ha dit...

BON NADAL I QUE ES CUMPLEIXEN ELS VOSTRES DESITJOS.

Anònim ha dit...

NO VULL DIR-VOS NOMES BON NADAL I FELIÇ ANY PERQUE AIXÒ JA ES UN TÒPIC.TAMBE VULL EXPRESAR-ME SOBRE AQUEST ANY 2007 QUE PER MI I ESPERO QUE PER TOTS/ES VATROS TAMBE O HAGI SIGUT TANT POSITIU.MOLTS ENTRENOS JUNTS,MOLTES CURSES,MOLTS OBJECTIUS COMPLERTS,I MOLTS BONS MOMENTS PASATS(SOPAR I ELS FINALS DE LES CURSES)PER EXEMPLE,TANTES HORES PER ESTOS CAMINS I SENDERS DISFRUTANT DE L'ESPORT I DE VATROS,QUE NO ES POC.
VORE QUE EL GRUP CADA COP ES FA MES GRAN M'ALEGRA I TAMBE VOL DIR QUE S'ESTAN FEN LES COSES BE,L'AMISTAT QUE JO TINC EN MOLTS DE VATROS ES MOLT GRAN I PER MI SOU PART DEL MEU CALENDARI DIARI, SEGUR QUE PASO MES HORES EN VATROS QUE AMB LA FAMILIA,PER AIXO ES POT DIR QUE EN FORMEU PART.
ARA AL 2008 LI DEMANARE QUE SIGUI COM ESTE 2007 QUE TOTS POGUEM SEGUIR JUNTS I ENTRE TOTS FE MOLT GRAN LA UEC TORTOSA I TAMBE ESTA A L'ALTURA DEL PREMI QUE ENS A TOCAT COM ORGANITZAR UNA PROVA DE LA COPA ESPANYA.ARA DISFRUTEU D'ESTES FESTES EN FAMILIA QUE TAMBE L'HEM DE CUIDAR I CARREGUEU FORÇES PER AL 2008.UNA ABRAÇADA MOLT FORTA DEL VOSTRE AMIC ALBERT.(lo roquetero)

Anònim ha dit...

xeic Albert aixo es mol bonic,rep tu i tots-es una forta abraçada adeu

Anònim ha dit...

kin fart de plorar ke mai fet. me teniu emocionalment destorbat, d'aki aki uns farts de riure i ara, llegint les vostres esqueles de nadal, uns plors... no se si ho aguantaré. espero que lo proxim dia que mos veiguéssem no m'agafe la plorera de tanta emoció continguda.

Anònim ha dit...

ja saps dr NO que natros no podem estar a la teva alçada.Ets mol maxo i natros ancara creiem en los REIS itot aixo del Nadal si tens ganes de plora no taguantes quels homes tambe ploren,ja veus que no mamago detras de cap ANONIMO ja fa anys que me vaig treure la careta vinga pensa que si plores ,les llagrimes no et dijaran veure les muntanyes

Anònim ha dit...

buaaaaaaaaa!!!!
gràcies per lo de l'alçada martí, ma iaia (qepd) va ser la última persona que em va dir que era alt.
lo del matxo, deixem-ho en una mica burro, perquè l'assunto de l'híbrid no em convenç.
i la careta, mes val que no me la trague, no fos cas que s'em quedés cara d'ou dur.

Anònim ha dit...

pako estos dies porto mol mal rollo,i nomes dic tonteries aspero quem passe pronte ,penses que ho domines pero catacrac.adeu salut pera tu i la familia i tots els traileros

Anònim ha dit...

al mal rollo, bailongo i a dir tonteries no em guanyaràs i que mos dure.
salut company i una abraçada forta
i ja que parlaves de desitjos, lo meu és veureu's a elena i a tú molt pronte amb les bambes i fent la cabra

Anònim ha dit...

ISA
MAURO
ELENA
CESAR
LO MANSO
JESUSENC
KROQUETERO
MISTER BOULING
CARLOS
PERALES (4)

Anònim ha dit...

qui es mister bouling????????
bueno no se qui es pero yo tambe vindre!!!!
ya direu que s'ha de portar,si voleu yo portare puñetes de roquetes, aixi el jesusenc no em podra seguir perque li faran mal.

Anònim ha dit...

Voleu que porte pastissets dels Reguers, de cabell d'Angel i de xocolateeeeeeee? que bonic que sona aixo de cabell d'Angel No?

Anònim ha dit...

Porteu lo que vulgeu, per mi si voleu porta muniatos de fullola!!!Pero algu que pense de porta el cava perque em de celebrar l´any noy duna manera especial, per mi sou com la familia i el cava es per les ocasions especials i com el diumenge ho serà que algu pensi amb el cava les bosses cotillo aguardeules pel dia 31!!!
Ei penseu dapuntarvos dema quel divendres a les 24:00 es tanca la llista, si algu porta un familiar queu dige, per tenir-ho en conte a l´hora de compra el dissabte, lo del familiar Elena ho dic per Esther, seu pot passar bé!!!

Mr bouling ets tu roquetero que es sentit dir per les males llengues que van voltan estos Nadals quets un crak en això dels bolos, no mesperava menys de tu,jeje!!!

Anònim ha dit...

Ei que nadalencs que esteu no? jo tambè us estimo des de fa dos anys formeu part de la meva vida, estic segura que ara per ara sense vatros no podria estar, m'agraden aquestes "animaladetes" que de tant en tant fem! i us prometo que detras de tots hi han unes grans persones, ho he pogut comprovar personalment!!

Gracies paKo, ojala es compleixin els teus desitjos!

Javi, segur que amb tu s'ho passaria d'allo més bé, ah, quan vulgues pots pujar a buscar la bici, jeje

2008 ABRAÇADES!!!!!!!!!

Paco Murall ha dit...

elena, vaig tancar el ulls i només veia 2008's, ja em passa...

Anònim ha dit...

2000 xoxos

Anònim ha dit...

ISA
MAURO
ELENA
CESAR
LO MANSO
JESUSENC
KROQUETERO
MISTER BOULING
CARLOS
PERALES (4)
ANGEL(4 boques, ja direu que portem cada ú)

Anònim ha dit...

elena dixa anar al jesusenc que t'ambolicara a tu i a esther, a mes triar per triar que vaigue a roquetes que alli pot selecciona sobre una alta gama de varietat diversa i sel.lecta de grans persones cultes i adinerades a part de gupes de collons perque a jesus nomes queda ell i saps per que???perque lo bo ja esta tot triat,va ser rapit,son tan pocs

Anònim ha dit...

ISA
MAURO
ELENA
CESAR
LO MANSO
JESUSENC
KROQUETERO
MISTER BOULING
CARLOS
PERALES (4)
ANGEL(4 boques, ja direu que portem cada ú)
PAKO

Anònim ha dit...

PAKO ???

Anònim ha dit...

jo aniré corrent davant de les bicis, a veure si m'agafeu

Anònim ha dit...

POSATS A DIR VERITATS ,DESDE QUEM DEDICO A TOT AIXO JA NO GASTO PROZAC VATROS SOU LA MILLOR MEDICINA.OS ASTIMO MOLT (PERO SENSE MARICONADES)BON ANY

Anònim ha dit...

Tara i facitis plantar tambè vindran al dinar. Mos encarreguem de portar els postres. Diumenge cap a les 12 farè cap al xalet.
Fins aviat.