21 d’abril 2008

Carrera de Montaña Camañas Pico Palomera (1era de la Copa d'Espanya)

LA UEC TORTOSA REPRESENTADA A CAMAÑAS.

Oscar Pinyol i Albert Giné foren els representants.

Dissabte a la tarde em passa a recollir Oscar i ens en anem amb ganes cap a Camañas amb la seva furgo que em pareix tot un luxe.

Arribem al lloc i anem a buscar el dorsal i allí començem a veure a gent d'un altíssim nivell, el que em pareixia més coixet resulta que tenia 1.12 en mitja marató... bueno tambe vam conéixer uns nois d'Extremadura que a la postre va resultar ser el segons absolut, un xic la mar de templat que va quedar segons perquè va esperar a l'altre quan va caure a 500mts de meta i després el va guanyar al esprint. Aquell "menut" extremeño venia de guanyar la marató del sahara, vaya que de nivell no en faltava fins i tot Fabian Roncero va correr, recordman europeu de marató amb 2.07.

Tota la nit va estar plovent i un vent i fred de mil dimonis vam esmorzar un poc i quan ens vestiem allí a la furgo em va vindre el primer xungo jo amb la meva camisa de tirans i els pantalonets d'anar a crusar riuades i dins la bossa només quedava la roba de canviar-me, mentre em ficava el dorsal li deia a Oscar: estic per no sortir!t'ho dic en serio li deia. Però al final vam sortir d'aquella furgo i res més ficar els peus a terra ja ens vam estacar fins al coll, pareixia que anessem a correr un cros de muntanya de 25 km.

Ens fiquem baix la pancarta de sortida amb aquella pluja, fred, ventolisca i tota aquella èlit, jo ho tenia quasi tot de punta menys el que hauria de tindre que no sabia ni si ho tenia en fi que donen la sortida i.... DEU MEU!!! que es això, vam sortir a mil per hora jo seguia el cuc de corredors devia anar al 60 aproximadament i Oscar detràs meu mateix i jo anava a TOOOOPE vaig arribar al km 5 i estava mort, no podia més, volia plegar i feia 20 min que havíem sortit, em feia mal tot, vaig assosegar-me un poc i vaig pensar: que em passe qui vulgue però jo tinc que afluixar este ritme si no no arribo.

A partir de llavors les coses em van anar millor vaig anar recuperant-me i pasant gent fins al final que vaig entra el 35. Detràs meu Oscar que quan va arribar havia tingut les mateixes sensacions que jo, em va dir que hasta el km 16 em veia que em tenia a 1 min i poc i que els últims km li havien surtit de promitg a poc més de 4.

Al final Oscar va entrar el 54. Albert Giné 2.12.55 Oscar Pinyol 2.20.07

Toca entrenar més per afrontar Paüls en millor forma.

PD: Fabian Roncero va quedar el 47

by puça


La crònica de Ramón>>
La crònica oficial>>

11 comentaris:

PRACTIC ha dit...

enhorabona sou uns cracs

Anònim ha dit...

Xics, felixitats!!!

bravo per la crònica, com se nota que bé St. Jordi.

jo dps de llegir-la, "me pido" un avituallament a Paüls. Tot i que ben pensat... jo això de que em passin al davant ja m'ha passat alguna vegada.

Nos vemus!

Anònim ha dit...

pues que nivel.... me gusta que os pongan donde os corresponde, ala a entrenar matxotes.No es oro todo lo que reluce.

Anònim ha dit...

si a paüls la cosa va així, uns quants es menjaran l'arròs covat

Anònim ha dit...

I tant covat, jo diria que mes que arros es fotran un bon POSTRE.

Anònim ha dit...

ketamita dice ?
pajaros , por lo visto dormisteis calentitos la noche del sabado y buen mozito os hizo compañia el pobri oscar tubo que correr con un tap´´on de corcha a cada paso y peillo se le escapaba
el pobriiiiiiiiii

Anònim ha dit...

albert si portaves 5 km i 20 minuts es que anaves a 4 lo km aixo ja es elite mol be lo paper fet per tu i oscar,sou uns cracs

Anònim ha dit...

Desde luego este puça se pensa que això de la copa espanya es la Copa Xerta. Va home no mos vulgues enganyar més i lo que tindries que fer es preparar-te molt més per a competir en estes curses i també abrigar-te més que per estos puestos fa més fred que a Roquetes.

Anònim ha dit...

DESDE LUEGO QUE TENS POCA FAENA A L'OFICINA SI HAGUESSES CORREGUT TU T'HAGUESSES QUEDAT A LA FURGO I NO HAGUESSES BAIXAT NI PER APLAUDIR AL PRIMER.

Anònim ha dit...

pequeño extremeño de los cojones!! corriste tanto porque atras llevabas a un tiarrón que te sirvio la comida la noche anterior i le gusto tu culo, creo que queria rompertelo

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots dos. La proxima anirà millor. Tara.