02 de juny 2008

Antrenament secret per Caro


Dissabte la tarde em poso en contacte amb Perales per veure com els hi havia anat la sortida, que ja ens a relatat la nova mega crak de l’equip, i com qui no vol la cosa quedem el diumenge, per anar a fer un antrenament alternatiu (i secret) al de Paüls, del que si no tinc mal entès, Marga ens ha de passar la crònica.
Ens trobem el diumenge a les 9:30 h i marxem cap al Port, en un principi amb l’intenció d’anar a veure un arbre que ha caigut a la sendera de Pallers a Cova del Vidre i que pot dificultar el pas de cara a la Nocturna, però finament ens decidim anar a fer una volta de les de Kiko. El recorregut escollit es l’Esquirol, Pallers, la Travessa del Camí, la Roca Comptadora i Coll del Vicari, en total unes dos horetes amb parades incloses. Aquest recorregut amb un dia clar es molt espectacular per les vistes que tens de Caro i dels Barrancs, però amb el dia que feia amb boira a prou penes si veiem el camí, poc fresat i perdedor, afortunadament es van trobant marques de pintura descolorida i fites que t’ajuden a orientar-te considerablement.

By Kf

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Ui kefe, gràcies pel complit, però... no m'ho mereixo, perque a Paüls vaig fer figa :( i la correcaminos de Marga en va fotre un hachazo dels que fan història. Bravo per ella!!!

Per cert, em sembla llegir entrelínies que vau tenir un moment CUCUT? jeje!!!

Anònim ha dit...

Si vas en cucut,com no has de tenir un moment "Cucut"?

Anònim ha dit...

Si vas en cucut,com no has de tenir un moment "Cucut"?

Maggie ha dit...

Diguem enamorat (de Paüls)

Qui no es coneix de l’equip Trail de la UEC Tortosa el recorregut de Paüls? La ruta d’aquest any, la de fa 2 anys, com vulgues, però aquells paratges tots sabem massa bé com són (bé uns més que altres, va). Pos la romàntica de Claudia volia tornar-hi!!!. Clar, i és que el Port després de caure gairebé 400 mm en un mes, està esplèndid, meravellós, espatarrant...!! i, Claudia per por a perdre-s’hi somiant en minifaldes i en xiques destapades, va buscar un camí conegut: el de la cursa. Així, i per acompanyar-la perquè som amics seus, ens vam trobar un grup de campredonencs (gent de la seva patria, és clar) i un jesusenc. Encara no sé com se’n va fiar d’anar en 4 de Campredó aquest últim, però bé, va arribar sa. Després de fer GR cap a la font del Montsagre, una retalladeta xula cap a la font ‘de jugar a cartes’ i la Gilaberta, Masets, Punta de l’aigua, Joan Gran,....(tots us la sabeu, no?) vam tornar a fer cap a Paüls, poble conegut per les seves cireres que, tot i ser-ne la festa, no les vam ni provar, en vam tenir prou amb el vermut de ca “los rumanos” que, per cert, boooníiiissim. En definitiva, un matí amb unes vistes de pel•lícula, moltes cabretes reals i imaginàries i molt, molt de romanticisme amb floretes incloses. No em puc deixar de fer menció als dos cracks ultratraileros: Rosa i Paco però sobretot a Rosa que crec que a partir d’aquest cap de setmana s’ha passat a l’equip dels PTL sense dir res.

Anònim ha dit...

Kf, la veritat es que l´arbre que a caigut a la pujada de pallers dificultat una mica bastant la sendera, a part a caigut a una zona boscosa molt atupida d´arbres i boixos i aixo fa que quan arribes a aquell punt, no veiges la continuació de la sendera i no sapigues que fer, tas d´enboscar una mica i tornes a la sendera, però als qui agafe de nit allí no sabran que fe...
By jesusenc

Anònim ha dit...

pos si al final resultarà que el jesusuenc va sortir a entrenar el dissabte... en tanta informació detallada mos l'haurem de creure, no?? Per tant, tot i que a mi no m'agrada fer llenya de l'arbre caigut, haurem d fer algo.

Anònim ha dit...

POS AGAFA UNA DESTRAL I UN SURRAC I ARREGLAU,SALUT

Anònim ha dit...

Xeics, a vore si us empaperaran los de verd... si aneu tallant tot lo que us ve al pas!
Ja veieu que us controlo des de l'altre costat del mon.
I no antrenesseu tant, cabrons, que acabareu fotent dos voltes al Montblanc!!!
Records andins!
Chasqui

krusty ha dit...

Lo jesusenc té raó!! com sempre!! sort q s'esperava si no passem de lllarg!! haurà de ser un sorrac molt gran!! xq l'arbre ho és molt!! simplmnt en unes cintetes indicant clarament lo camí no podria servir???

Anònim ha dit...

SI QUEREIS OS DEJO MI GRAN SERRUCO

frad-nand ha dit...

pulverizador no me vagis donant estos animos que fare cap a les muntanyes de prades (no hi haura ningú alli per indicar-nos x on hem d anar?)

Anònim ha dit...

Xeic Chasqui, si en el fons ens astimes com si fossim de la familia, dos dies fora de casa i nomes penses en natros.
Que vagi be pels andes i para compte de no "desgastarte" massa a veure si despres d'un any a "pan i agua" te passes de frenada.

Anònim ha dit...

Kf, gracies pels ànims! Ja astic mig anèmic, però m'he de posar ràpid al dia, que porto molta faena retrasada.
Sort que els inkas van descobrir màgics vigoritzants que fan maravelles.
Records a tota la tropa!
Lo Chasqui