27 de juny 2008

Crónicas andinasHola a tots i totes! Veig pel blog que asteu mes avariats que el Pupas! Vigileu, que queda molta carrera per davant.

Aprofito una parada a un lloc civilitzat amb Internet per passar-vos una mini-cronica de les nostres correries per aquests indòmits paratges andins. Hem estat pel Cañon del Colca (Arequipa), un dels mes profunds del món, patejant i arreplegant glòbuls rojos per un tubo. Després d'una fugida covard del Cuzco, on només trobes turistes cap al Machu Picchu i venedors d'artesanies, hem enfilat cap a Choquequiraw, que ha estat una marxa d'uns 5 dies per visitar una fortalesa inka flipant (veure afoto). Ara, ja dins del Perú més profund (Apurimac, Andahuaylas, Ayacucho...), ens anem adreçant cap a Lima... on s'acabara el nostre periple andí. Que poc dura lo bo!

Molta sort a tots los participants a la nocturna: feu-lo tan be com sabeu. I als lesionats, paciència i ànims, que pronte acabaran els patiments.

Au, fins aviat! Petonets,

By Javier, lo Chaski

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones chaski!!!

Quines vacances tu!! quanta enveja despertes entre la resta de mortals, grrrr!!

per cert, este chaleco forma part de la nova equipció de l'equip???

ens veiem,
Rosa

chasqui ha dit...

Rosa,
el chacelo li vaig fotre (momentaniament) a una venedora d'aquell mercadet d'artesanies... però no seria mala idea agafar-lo de nova equipació (crec que era de llana d'alpaca!).
I com que ja estic per aqui... ens veiem avui a l'antreno.
Petonets

Anònim ha dit...

Com que momentàniament???

Però si porta el teu nom brodat en lletres d'or??? A mi no m'enganyes eh!!!

Yo me lo pido... amb tons roses, per si vaig a esquiar amb els meus roxy!!!

ens veiem. Bye!!

Rosa