11 de setembre 2008

Cròniques de Falset. 11 de setembre de 2008

soldó, sol i calor
i soldó,
humitat, sed i suor
i pudor en aquell fondo de barranc ple de soldó
oudur

LES CLASSIFICACIONS
LES FOTOS: DE ROSA
DE JAVI


La classificació dels uequeros

FALSET I EL SOLDÓ

Ahir 11 de setembre es celebrava la cursa de muntanya de Falset amb una participació UEKERA impressionant, ja de bon mati es podia veure en l´ambient els nerviosisme d´alguns i d´algunes, aquest es va esvair prompte només pujar al bus-Marga amb una conducció implacable tipus F-1, en arribar a Falset i després de recollir el dorsal i ficar-nos el tratge de treball ja va començar el formigueig que amb alguna cremeta per les cames, una mica d´antirrossadures i després una rentadeta de mans el vam solucionar, anem tots cap a la sortida i només sentir el tret ja van sortir com una fona, després de fer un volteta pels carrers del poble arriben les pedretes, vaig anant remuntant posicions fins arribar del 10 primers, ja que vaig pensar que per si de cas es feia estret no trobar-me en un embut, només acabar de pensar això i seguint als que portava al davant ja ens havíem perdut, menys mal que vam sentir una veu que cridava i ens vam adonar que no era per allí, retallant pel mig dels arbres fruiters que hi havien tornem a la sendera de la cursa amb la sorpresa que havia perdut mes de 50 posicions, sense perdre els nervis vaig anant pujant a ritme i adelantant corredors, després a la baixada hem vaig amollar i també vaig remuntar alguns llocs, no sabia ben be en quina situació de cursa hem trobava i a un control d´avituallament ho pregunto i hem diu que anaven uns 15 per davant, segueixo al meu ritmet també de pim pam i al poc hem trobo al meu germà que hem diu que anava 12 i faltava encara una pujada, després d´atravessar el desert de sorra d´aquell barranc arriba la pujada en la qual veig en una recta uns quants corredors per davant als que vaig anar adelantant i així fins al poble al qual estava també el meu germà que hem diu que anava setè i al davant tenia un corredor, es fica al meu costat a la pujada al poble però jo ja tenia les forces mermades i ja no vaig poder-lo agafar, finalment setè i tercer sènior no esta gens malament, poc després arriba iron-Moises i després Nando que ja torna a estar casi apunt, segurament que la pròxima cursa amb les agulles del dorsal de titani estarà donant gerra per davant, juntament amb Rosa que amb el pla d´entrenament exhaustiu va fer tercera, però la pròxima cursa a Marga li portarem unes bones brases per calentar els bessons i segurament que estarà mes endavant, i Leo i Chasqui que amb el collar, la cadena el seu ritmet pre-maratonia van entrar en molt bona posició aconseguint Leo un bonic trofeu del quals el de Falset es volien estalviar el ram de flors que finalment li van donar, el millor de tot el gran ambient que es respira el gran companyerisme i bon rollo amb tots els uekeros que sense tot això anar a les curses no tindria cap sentit.
By Javi




envieu cròniques per a publicar a od o kf
i les fotos penjeu-les en algun servidor i doneu l'adreça

16 comentaris:

Anònim ha dit...

La crònica que la faci el primer que provi el vinet. Segur que en la botelleta al costat no li costa massa d'escriure-la ;)

Anònim ha dit...

FALSET I EL SOLDÓ

Ahir 11 de setembre es celebrava la cursa de muntanya de Falset amb ua participacio UEKERA impresionant, ja de bon mati es podia veure en l´ambient els nerviocisme d´alguns i d´algunes, aquest es va esvair pronte nomes pujar al bus-Marga amb una conducció implacable tipus F-1, en arribar a Falset i despres de recollir el dorsal i ficar-nos el tratge de treball ja va començar el formigeix que amb alguna cremeta per les cames, una mica d´antirrossadures i despres una rentadeta de mans el vam solucinar, anem tots cap a la sortida i nomes sentir el tret ja van sortir com una fona, despres de fer un volteta pels carrers del poble arriben les pedretes, vaig anant remontant posicions fins arribar del 10 primers, ja que vaig pensar que per si de cas es feia estret no trobar-me en un embut, nomes acabar de pensar aixo i seguint als que portava al davant ja ens haviem perdut, menys mal que vam sentir una veu que cridava i ens vam adonar que no era per alli, retallant pel mig dels arbres fruiters que hi havient tornem a la sendera de la cursa amb la sorpresa que havia perdut mes de 50 posicions, sense perdre els nervis vaig anant pujant a ritme i adelantant corredors, despres a la baixada hem vaig amollar i tambe vaig remontar alguns llocs, no sabia ben be en quina situacio de cursa hem trobava i a un control d´avituallament ho pregunto i hem diu que anavent uns 15 per davant, segeixo al meu ritmet tambe de pim pam i al poc hem trobo al meu germa que hem diu que anava 12 i faltava encara una pujada, despres d´atravesar el desert de sorra d´aquell barranc arriba la pujada en la cual veig en una recta uns quants corredors per dadant als que vaig anar adelantant i aixi fins al poble al cual estava tambe el meu germa que hem diu que anava sete i al davant tenia un corredor, es fica al meu costat a la pujada al poble pero jo ja tenia les forces mermades i ja no vaig poder-lo agafar, finalment sete i tercer senior no esta gens malament, poc despres arriba iron-Moises i despres Nando que ja torna a estar casi apunt, segurament que la proxima cursa amb les agulles del dorsal de titani estara donant gerra per davant,juntament amb Rosa que amb el pla d´entrenament exaustiu va fer tercera,pero la proxima cursa a Marga li portarem une bones brases per calentar els besons i segurament que estara mes endavant, i Leo i Chasqui que amb el collar,la caden el seu ritmet pre-maratonia van entrar en molt bona posicio aconsegint Leo un bonic trofeu del cuals el de Falset es volien estalviar el ram de flors que finalment li van donar, el millor de tot el gran ambient que es respira el gran companyerisme i bon rollo amb tots els uekeros que sense tot aixo anar a les curses no indria cap sentit

Javi

frad-nand ha dit...

Bona crònica Javi i gran cursa estas a tope, remontant fins els primers llocs, emulant ja al teu germà i felicitar-nos tots per l alta participació que hem tingut de la UEC i els podis aconseguits. Gran matí amb molt bon ambient el que hem viscut a Falset trobant-me de nou amb tots els companys.

Anònim ha dit...

Xik, no me n'havia enterat que t'havies perdut, ara si que veig que segueixes els passos de tun germà, que també es va perdre l'any passat, jeje!!!

bona la crònica!! Estic d'acord en tu, a Marga los dels podiums li fot tres pitos, però lo de la pole ho porta a la sang, jeje!!!

Maggie ha dit...

Rosa primer de tot felicitar-te en públic. Lo que has fet té molt de mèrit!!! Lo dels podiums tens raó que tant me fa però això que porto a la sang (pole) no sé què és. M'ho pots explicar?
Per cert Javi, tinc ganes de veureu's als dos germans en acció. Quina bomba!!

krusty ha dit...

Buenas!!
Oudur!! no coneixia la teua fa}eta de poeta!! Machado al teu costat seria un principiant!!
Rosa, felicitats xl podi!! ja vas vore q no mos vam poder kedar!!

Vaig q aixó de córrer la família Giné-cid ho porten a la sang!! vaya 2 bólidos!! felicitats també!!
Ara a entrenar més xq sinó...

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots/es, veig que esteu en plena forma i que ja esteu donant guerra un altre cop, ja tinc ganes d'afegir-me!!

Deu-nido Rosa quin pareras,es nota que tens un bon entrenador.Enhorabona!!

Ens veiem a la tarde-nit!!

Anònim ha dit...

Puça comensa a entrenar i deixat estar de descans que quan tornes ja no se si podras guanyar a tun germa.

Anònim ha dit...

Lo de Rosa impresiona, que pasa amb esta progressió? que et prens? no es normal, de cop i volta buuum

Anònim ha dit...

Au,au, ya comensem, l'unic que te que patir es lo jesusenc a vore si ara siran dos los roqueteros que el guanyaran.
Lo de Rosa molt be, segueix aixi i ...........sustos a mes de un, FELICITATS.
Moises tambe molt be igual que Nando lo rapitenc i Juan Curto.
Leo tambe a la seva linea es a dir al podi, chasqui fent de manso de Leo i Marga es va oblidar d'apretar però despres ens va fer ficar el cinturó a tots, portava "l'estrella".
En fi que bonica cursa on he vist la progresió d'alguns/es atletes de la uec.

Anònim ha dit...

Per cert saveu quina es l'anecdota del dia? dons estava fent fotos pel collet aquell a tots els coneguts en especial als de la uec i als jesusencs i quan pasava un jesusenc mira si va pasar-me rapid que a la foto nomes surt fullerasca

Anònim ha dit...

Bones. Encara que no surte a la foto dels uequeros, l'altre dia a Falset vaig "debutar" amb la samarreta del club, que a partir d'ara espero lluir amb la màxima dignitat (...). Com el meu nick indica porto mocador al cap a les curses, i el meu cognom tampoc difereix molt (lorenzo). Així que a fotre-li canya que m'estic posant a tope! Que esteu molt forts cabrons. I felicitar-vos a tots pel bon paper que esteu fent arreu del país i extranger. Au, salut i a córrer.

Anònim ha dit...

En referencia a la cronica de Falset que he escrit voldri afegir que el que he dit de que hem vaig perdre ho he posat com a anecdota de la cursa i no com a excusa, ja que el temps que he perdut aprox. 1 min. no m´hages fet millorar la meva posicio final, ja que els primers clasificats estan encara a un nivell superior.

Javi

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots los corredors que ens vam trobar a Falset, del primer a l'últim (i especialment als que van pujar al podium). Una cursa molt divertida, bon ambient i millor organització. S'està posant entretingut el circuit de cirses de muntanya de les TTE... Fins la propera (la Ràpita, Alcanar?)

krusty ha dit...

Este de la fullarasca no debia ser jo...;)

Anònim ha dit...

me penso que si ja ja....