22 de setembre 2008

CURSA DE SAN CARLES DE LA RAPITA

Aquest diumenge dia 21 de setembre se va cel.lebrar a San Carles de la Rapita la cursa de 10 km. amb participació estel.lar per part dels uekeros/es, tan esperada aquesta setmana, ja que ha estat una mica plena de "polèmica sana" entre Xica Trail i Leo, ja de primera hora es podia veure el nerviosisme que es respirava, nomes arribar a recollir el dorsal n’hi havia per a tots menys per a la Leo que es va queda sense, llavors li dic que agafe el de meu germà Albert que s’havia inscrit però que per molèsties al genoll no vindria, cosa que la va omplir de forces i moral fent un temps que deixava la polèmica tancada per ha aquesta cursa, les series i la monitorització de Xica Trail no havien donat el seu fruit, les cames no havien anat al ritme de monitor........però ojo, ha pogut ser una prova i els resultats surten.... a la mitja de Jesús??????
Pel que fa a tots els altres uekeros molt be, acabant de ficar els motors a punt i augmentant la velocitat, ja que aquestes curses sempre van be per a tindre una mica més de velocitat punta, i per part meua i com diuen alguns, en fase de mutació, cada cop amb millors sensacions, i tot això i juntament amb la birra final, que va servir per cantar el "cumpleaños feliz" a Carlos que era el seu aniversari.
En fi altra jornada amb ambient esportiu.
També dir a l’organització que ha aprovat amb nota, ja que per ser la 1ª cursa se l´han currat força, fen-la com si fora oficial, marcant tots els punts kilòmetres i senyalitzant tot el circuit amb cintes, avituallaments i encara amb obsequi als participants.
Ara fins el proper fi de setmana a Alcanar on es tornaran a veure les anomenades destrals.
By Javi

4 comentaris:

Pipe ha dit...

Tranqui Xica Trail que o vas fer molt be, llastima que a partir de la segona pasada per la passarela de ferro no pogueres seguir el ritme meu i de la meva companya de cursa.

Pipe ha dit...

oudur, el domenge a Alcanar me pasaran un CD en unes 400 fotos d'aquesta cursa i ja les ficare a Picasa.

Anònim ha dit...

okei makei

Mauro ha dit...

dd