De calçotada |
La calçotada a casa Leo o quan Paco i jo vam deixar de ser uns privilegiats.
Lo dissabte passat va ser un dia d’aquells que fan afició, afició a menjar i a fer festa amb los amics. Després d'un estira i arronsa amb lo lloc de celebració, vam acabar anant a la muntanyeta de lo sinyor Antó, i va ser tot un encert ja que vam estar d’allò més be. Lo menú pos ja sabeu, uns entrants a base d’aulives trencades i Pernil de Miravet, després un fart de calçots del Racó d’Homedo, cullits lo mateix dia pel gendre del sinyo Antó, seguit del famós conill cuinat per la filla del sinyo Antó i mig corderet a la brasa, tot això regat amb vi de Batea i uns barrilets de cervesa, que van durar menos que los de la Ràpita. De postre gran varietat de cocs, bombons i cava de la cooperativa de Soldebre, per celebrar lo naixement del mequetrefe Didac.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada