21 d’abril 2009

Resum 10 K d'Alcanyís



Este diumenge una petita delegació uequera ha fet cap a Alcanyis a provar 10k q pareixien bastant ben organitzats (Campionat Aragó). A les 8 la gasolinera de 4camins és un lloc on es succeïen personatges de la entitat amb les més diverses intencions (Jesús l'escalador nutrintse al bar de 4 camins doncs anava cap a la kdd de barrancs, els Segarra brothers q tb anaven a Alcanyis a correr però algo + ràpid q natros (amb les motos) , inclús mig adormit com anava ja vaig vore passar a Puça amb la bicicleta ell i 40 més, en fi que hi ha ambientillo a aquella hora.
Arriben Tara i Moto (este ultim en estil alpí pos s'havia deixat la bossa a casa) i mon anem per amunt. Van tan adormits com jo, pos fica Tara la bossa al maletero i no sen recorda de tancar-lo de manera q casi arranquem en aleró...). Viatge distret comentant les jugades i escoltant lo q fa Alfonso a Xina.
En un hora mos plantem allí i se veu bon ambientillo, algun conegut del Trail CER Sénia i de Bot (el Robert q stava a la organització de la cursa de la Pobla...).
La cursa un pel ondulada pero molt ben organitzada i vam agarrar dia bo, i destacar la bona bossa, amb una samarreta molt xula (la porta Moto a la foto), inscripció 3 mesos a la Runners, oli i més coses i damunt tinc la potra q hem toquen unes deportives al sorteig, sols que són de noia i són un 37.5 per lo que me van una mica justes i li he engongat a la meva germana jeje.
En definitiva cursa recomanable pues fins i tot ens hem pogut vore el video arribant a http://www.corriendovoy.com/ (i gratis) i un ambient quasi tan agradable i càlid com el de les nostres curses de muntanya (bocadillos de pernil i birres a l´arribada).
Ara ja a preparar-mos per a les Fonts.....
By Nando
Clasificacions

1 comentari:

lesionat ha dit...

Molt be Nando, veig que quant hi ha 10.000 no el perdones, pero ara es epoca de rampes i pujades. au vinga no t´encantes....