13 de desembre 2010

I MARATÓ INTERNACIONAL DE CASTELLÓ



Aquest matí (diumenge) hem matinat una miqueta a les 5.30 per anar a la marató, hem passat a buscar a Chasqui per Santa Barbara i sobre les 8:00h ja estavem al parking de la marató. Hem quedat en Jordi i Paco Moto per donar-nos els dorsals i xip. La veritat és que havia molt bon ambient i una molt bona organització, un 10.

M'he posat al globo dels 3.30h i he seguit amb ells, però no se que ha passat que no els veia i quan m'he adonat anava amb un grup de Castelló.Després més tard sobre el 24km- m'han abançat els de 3.30h, m'he posat amb ells però no he pugut seguir el ritme. Més tard sobre el 30km. he comensat a sentir molesties al bessó esquerre. He patit una mica i els ultims 8 km m'he s'han fet molt pessats, però al final no he aconseguit el que volia (3.30h, potser té raó el manso que hem faltaven quilomètres i temps d'entreno),però bé he pugut finaltitzar la marató amb un temps real de 3:41:58 i segona de la meua categoria.

Cal felicitar a Jordi Pitarch i Albert, el seu nevot, que han fet una carrera molt intel·ligent amb 3:28:44, realment un temps boníssim. També a Paco Moto i a Chansqui amb un temps de 03:57:53  i 03:59:17 respectivament.

Bueno, no he fet el que tenia previs de marca, però si que he pogut aconseguir una foto amb el superconegut Chema Martínez!!

Ara hem toca descansar una mica i a l'any nou a tornar-hi!!


Leo 

17 comentaris:

campanilla ha dit...

Enhorabona guapa!!que màquina que estas feta!! segur que pel meu poble ja et conèixen!!!
molts besitos!!!

lo manso ha dit...

Ets un crack, molt bé campiona. 4 a tres.
Ja sabies que a 3:30 jo no et podia seguir.

Ferran ha dit...

Molt bé Leo!! Quan vulguis, amb una mqueta més d'asfalt acumulat, trencaràs la barrera de 3h30'.
Zorionak!

Joan Perales ha dit...

Molt bé campiona !! ara a descansar que ja toca i a pensar en l'any vinent.
felicitats Pitarts!!! molt bon temps,igualment a Paco i a Chasqui

puça ha dit...

Para ja! penso que el 2010 te ganes de acabar-se per donar-te descans.
Ho has fet be, se que voldries haber fet 3.30 però conformat! ja que nomès 4 previlegiats poden dir que han fet 4 mratons amb un any.

Unknown ha dit...

Felicitats!! Ets una sufridora. Ara a preparar-se per al Ultratrail de Xerta.

Leo ha dit...

Moltes gràcies a tots pels ànims, la veritat és que els últims km vaig patir molt, però estic contenta. Ara faré bondat.

Agustí ha dit...

Felicitats a tots!!! Uns temps realment bons.
Leo, a tu en particular felicitats pel teu segon puesto i per la teva crònica.

elena ha dit...

Leo, com ja t'he dit ara ja et toca descansar,desconectar i recuperar forces, vaja temporada portes.Felicitats guapa!! esta clar com diu Montse que ets una sufridora,aconsegueixes tot allò que et proposes!!

també felicitar als nois, especialment a Jordi, heu fet un bon final de temporada.

Davidph ha dit...

Felicidades Leo!!!! por la carrera, por la crónica y por la foto!!!!
Felicidades tambien a los chicos, que al igual, hicieron un muy buena maratón

Anònim ha dit...

Moltíssimes felicitats a tots!!!sou uns màquines! a descansar durant les vacances de nadal que us ho mereixeu. ENs veiem al sopar alguns als que no, molt bones festes!!
Monix

marti ha dit...

moltes felicitats a tots .ara a descansa i a posar metes pera l'any que ve.salut

reyes ha dit...

Moltes felicitats LEO, despres deieu de mi però els del sud no pareu de fer coses. M' hagues agradat anar a la paella i al sopar que feu peró el meu " turronet" es molt petito, a veure si millora el temps i el porto per aquelles terres ... Petonets a tots i bon nadal.....

Leo ha dit...

Gràcies Reyes i a veure si aviat el veiem i a tú també, ara ha disfrutar de Dídac i molts Bons Nadals . Molts besets de tota la meua família.

Chasqui galerenc ha dit...

Seguint amb la crònica de Leo, la veritat és que per ser la primera edició de la marató de Castelló, un 10 per la organització, tots los voluntaris i el públic que ens van mimar durant tota la cursa i ens avasallaven a avituallaments (cada 2'5 km!). Us la recomano a tots los que vulgueu un bon final de temporada d'asfalt. Com diuen los taca-taca-pili-pili: buena, bonita y barata!!! Qué més se pot demanar, eh? Pos això, una bona bossa del corredor i al costat mateix de casa.
Au, que vos aprofiton los torrons, no vos empacheu massa.
Salut i cames

Maggie ha dit...

Leo ets una lluitadora-sufridora-campeona del copon!! Moltes felicitats per la teva quarta marató en un any.
Felicitar també a tota la resta de l'equip: als Pitart, a Paco i a Chasqui.

Anònim ha dit...

Leo i altres maratonians tortosins MOLTES FELICITATS pel bon paper que heu fet la Marató, encara que amb una mica de retard.

Leo, ara a descansar i a recuperar-te de les molèsties que tens que enguany hem de preparar l'ultra de Xerta i ens hem de trobar bé.