18 de juny 2008

Cuita el Sol 2008


Bones companys/es de la muntanya,
El passat dissabte dia 7 es va celebrar “
La Cuita del Sol “, cursa puntuable per la copa catalana de curses d’alta muntanya.
Vam arrancar a les vuit del matí de Camarles tres camarlencs: David (un noi que està molt fort i crec sincerament que arribarà lluny al món de la muntanya), Peret (amb ell m’ho vaig passar molt be ) i un servidor Kiko Martí.
El viatge va anar perfecte ,vam esmorzar a Tremp, i cap a les 13:30 arribàvem a Àreu .
Allí ens esperaven dos de les terres de l’Ebre concretament de
Tivissa l’Adrià i la seva companya Tais (molt bona gent).
Vam plantar la tenda i vam dinar, desprès una hora de migdiada ,David ,Peret i Tais van anar cap amunt on allí ens esperarien.
La cursa va anar millor del que m’esperava, però també he de dir que vaig bufar moltíssim, eren 4’7 km de distancia amb un desnivell de 1690m , és una cursa molt recomanable amb unes vistes impressionants.
Al final vaig quedar el novè amb un temps de 1h 7min ,encara que la gent de les terres de l’Ebre visquéssem a nivell de mar no és cap impediment per donar guerra a la gent dels Pirineus.

Desprès de la cursa vam anar a sopar i que os he de dir , ens ho vam passar molt be amb Peret.
He de destacar un comentari que em va dir el David quan estàvem baixant del
Monteixó, em va dir: “com hem fas viure Kiko “ em vaig emocionar molt.
Be companys /es de la muntanya ja us seguiré informant de la copa catalana, aquest any intentaré fer-la tota, fins aviat.
By Kiko

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Be kiko tu a la teua linea, anim que este any no es l'any 2008 es l'any KIKO.

Anònim ha dit...

Hi ha persones, hi ha corredors de muntanya, hi ha superherois, i està kiko... ets un campeón, no pares i aconseguiras els teus objectius, ets un model a seguir!!!
by jesusenc

Anònim ha dit...

Jesusenc, per molt que li faigues la pilota, no se t'apegarà res.

Anònim ha dit...

Ets la ostia Kiko, mirant webs de curses de muntanya et trobo fent de " blogger " només dir-te que després de veure els resultats que estàs fent a la copa ja fa por.....si diumenge vas cap a Andorra ens veurem allà i la veritat crec que no donaré tanta guerra com tú si més no ho intentarem. L'alicient es trobar amics com tú fent la cabreta muntanya amunt.........

salut!!!! que ens veiem aviat!!!

Robert Sancho

Anònim ha dit...

JONATAN qui u diria un bon jugador de futbol, un molt bon company, un festero en la seva epoca, d'aquest un en guardo molt bons records i aquest un no es si no KIKO MARTI ets un exemple a seguir saluts d'amposta

Anònim ha dit...

gracies companys ens parlem aviat .Robert ja parlarem a Andorra i Jonatan no ho expliques molt la nostra epoca festera es top secret