29 de juny 2008

Han fet el cim !!!!




Ahir la nit, a les 23:30h, ens trucava Manolo per explicar-nos que el dijous 26 havien fet el cim!

Feia 5 dies que estaven enganxats al Camp V i quan es van llevar dijous al matí es va obrir una finestra. Esperançats que el temps fos bo, i una mica desesperats de tants dies dins la tenda, es van arriscar a pujar cap amunt amb la intenció d'atacar el cim. Després, però, la truita es va girar i el temps va anar empitjorant un altre cop.

Van sortir unes 20 persones, quatre de les quals eren Manolo, Joan, Víctor i Francesc i, amb molt d'esforç i obrint traça van poder arribar al capdamunt de la muntanya. Arribaven un altre cop a la tenda a les 2 de la matinada.

Esperaran que millori el temps per baixar cap avall.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

FELICITATS COMPANYS,UNA ABRAÇADA DESDE TORTOSA.SALUT

Anònim ha dit...

Manolo and Cia: Enhorabona per aquesta nova fita!!..i a descansar una miqueta!!

krusty ha dit...

Perdoneu la meua ignorància pro no me keda clar kin cim han aconseguit!! me sembla recordar q vaig llegir-ho algun diari quan van marxar pro ara no recordo kin era!!
De totes maneres Felicitats per cumplir los objectius establerts!!

Anònim ha dit...

El cim es el Denali o Mckinley

krusty ha dit...

Com lo meu camelback!!! ;) i apart és lo cim més alt de nord-amèrica!!
pos Felicitats de nou!!

Anònim ha dit...

el Monte McKinley es una de las montañas más complejas, frias y remotas del planeta. Es considerado como un referente de primera categoria en la alta montaña, y muy probablemente la de mayor dificultad más allá de los dominios del Himalaya...

frad-nand ha dit...

Felicitats x haver aconseguit pujar a la muntanya més prominent del món es impressionant , i espero que la baixada no tingueu cap problema. Anims fins Alaska!