02 de juny 2008

La Reus-Prades-Reus

Bueno aquí la crònica de la Reus-Prades-Reus, aixó de les cròniques no es lo meu, però es farà lo que es podrà.
A les 4.30 ja estavem Moises i jo a 4 camins (aixó si que es matinar...) vam repostar i desprès de molt pensar si marxàvem cap a Reus o cap al Buda (pareixien les 12 del migdia pel trànsit de gent) vam decidir-mos per la primera opció, cap a Reus hi falta gent, un cop allí vam anar a recollir els pitralls i ja vam trobar cares conegudes, estaven els amics Canareus i el Pep de l'Aleixar, primer avituallament, ben esmorzats vam tirar cap amunt, al principi molt be, però cap al km 10 Moises es va començar a trobar poc be, a Prades ja estàvem matats, tot ens pesava, però com diu la dita que costa avall la ... corre, natros cap avall, per fi una sendera!!!! i amb l'ajuda dels ibuprofenos i 4 estiraments vam arribar a la meta, per la mare de Deu de la Cinta!!!!!vaig ser el primer de la UEC!! (6h 44 min) i la loteria per a Moises, pero la cerveseta de l’arribada li va curar tot. A i el temps molt bo, es va aguantar tot el matí sense ploure encara que el fang dels últims dies encara hi era.
By Practic

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona parella de craks, Pràctic comences massa fort, sempre tu dic, als 10 Km. ja havies fust al Moisés? Ets un bala.
A per cert les fotos, ke??
Lo Kroqueta

Anònim ha dit...

Pos les fotos mos conformarem en les de la pagina de la cursa, ja que la meua dóna es va deixar la camara a casa.

Anònim ha dit...

Xics molt bé, se us ha de felicitar, perquè això d'estar a les 4:30 a quatre camins i anar cap a Reus enlloc del Buda té el seu mèrit, no tots ho resistirien, jeje!! ´

Pràctic bona crònica, m'has deixat bocabadada, jo em pensava que corries perquè t'agrada l'esport i ara resulta que ets debot de la mare de Déu de la Cinta, jeje!!

Anònim ha dit...

xeics, i l'aleixarenc què va fer?

Anònim ha dit...

Pos encara com se'n van recordar de l'aleixarenc!

Pràctic m'has fet un favor, em veia amb el deure moral de fer la crònica i, per sort, te m'has avançat. Són quasi les 11 de la nit i encara he de sopar, de manera que no tenies masses ganes de redactar. Felicitats a tots dos, vau fer molt bona marca, no se en quin lloc però vau quedar dels primers i Mosiès, doncs si arriba a estar bé no sé que hagués fet.

per la meva part, estic més content que un gínjol. Vaig baixar temps de l'any passat i vaig fer, segons em van dir, el 51 de més de set-cents inscrits: 7:09. No vaig poder baixar de 7 h, ni enganxar la primera xica (la Carme que em va donar records i petonets per la Isa i l'Elena)que va arribar 4 minuts abans, però ni em vaig perdre (conec el recorregut de pe a pa) ni vaig tenir problemes gàstrics.

El dia que va fer va ser de glòria i això que havia de ploure a bots i barrals i havíem de quedar ben xops (o quasi ofegats com l'Elena el dia del Penyagolosa). Res d'això, un dia magnífic per fer els 55 km i l'aigua que baixava per les Tosques refrescava l'esperit.

A més, vaig passar pel meu poble i encara que no em va rebre una multitud, em van venir a animar mon fill i la meva senyora. Què més vull???

Pep de l'Aleixar