02 de juny 2008

Matinada cap a Molins de Rei


També diumenge es celebrava la 1ª cursa ecològica de muntanya de Molins de Rei (21Qm.) i sense saber si faltava gent, me n’hi vaig anar a la primera de la quarta preteemporada particular. El dilema? I si plou i la suspenen? però no, muntanya-aigua-fang...tot va lligat, no ho faran....i quan comences escoltant Beautiful Day dels U2 tot s’oblida...
Vaig fer tàctica manso: “a les curses m’agrada arribar una hora abans”, de fet quan encara estaven fent muntatge ja que vaig aparcar a 30 metres de l’arribada sense saber on era..., recullo pitrall, xip i ja rebo l’obsequi de la cursa de l’alba que no vaig poder anar però que havia reservat (samarreta i mitjons). Amb temps de sobres, sense conéixer ningú i quan pensava en anar a fer un vol de calentament pel camp de futbol, veig una silueta coneguda....no pot ser!!! em poso al costat i sí, sí que ho era: Agustí lo rapitenc; Joooeeerr!!! Ni en aquesta cursa seré el primer de la UEC (ni l’únic jeje). Almenys tenia amb qui compartir els primers 15 segons de cursa....al que feia 16 la gorreta d’Agustí es va mesclar entre la resta de corredors i ja no el vaig veure més.
Amb més poca participació de la prevista (tancaven a 350 i crec que n’erem uns 180) i recorregut inicialment poc exigent (tot i que posaven que era un cursa tècnica..), vam començar (aprox. 3 Qm) fent voltes i voltes per l’asfalt del poble, fins sortir direcció la serra de Collserola pujant ja per pista per poc després baixar per corriols i més pista...i ara amb aigua, això sí, d’allò més agradable, i tot i saber que el recorregut era aigüeta amunt, realment era molt trencacames amb una última pujada del qm.15 al 17 per sendera d’allò més dura.
Després tot avall, més per pista que per sendera, recuperant places ràpidament fins que el bessó esquerre va dir: que no te’n recordes de Xerta?....osia: a tornar a perdre les places recuperades i pensant que d’alguna manera era la primera de l’any.....ya vendran tiempos mejores.....
En quant a l’organització: molt ben senyalitzat el recorregut, un exemple de com amb poc voluntariat pot sortir una bona cursa, llàstima d’avituallaments (només aigua) però pel contrari en veure la capsa de donuts a l’arribar, el bocata de llonganissa, el poder estirar al camp de futbol de gespa artificial, l’aigua calenta i sobretot, sobretot la bossa-obsequi (complements vitamínics per un tub, sucs, motxilla camelback amb dipòsit inclòs, samarreta (la talla....ejem!!!), bidonet i máaa.....pos et deixa un bon regust de boca.
Els temps encara no estan publicats, però em sona que Agustí va dir que va fer sobre 1h. 56m. (poder el 35?) i mi mijmo vaig acabar amb 2h. 11m (crec que el 85?)... al final, el recorregut de 21Qm. el degueren fer uns/es 110 corredors/ores i la resta van fer-ne un d’alternatiu de 10Qm.
By Fran

4 comentaris:

Anònim ha dit...

bones Fran,

m'alegra saber que ja estàs donant guerra un altre cop!! lo de la pre-temporada no ho acabo d'entendre massa, per que 2:11 una cursa de 21km està molt bé, no? Ja veuràs com en tanta pre-temporada començaràs la tardor i aniràs com una moto.

Enhorabona per la cursa, i quants regalets, no? "la envidia me corroe..." si ho sé jo també vinc!

Anònim ha dit...

bones Fran,

m'alegra saber que ja estàs donant guerra un altre cop!! lo de la pre-temporada no ho acabo d'entendre massa, per que 2:11 una cursa de 21km està molt bé, no? Ja veuràs com en tanta pre-temporada començaràs la tardor i aniràs com una moto.

Enhorabona per la cursa, i quants regalets, no? "la envidia me corroe..." si ho sé jo també vinc!

Anònim ha dit...

Bones PPG alias Rosa,
merci, però guerra ja en foto ja, però no del tipus que jo voldria...jeje i sí, confio en l'estiu, perquè sinó hauré de fer com lo pràctic i fer-me devot de la MD de la Cinta...
Lo dels regalets, sí, sí....fins i tot pildoretes amb Gingseng!!!
Classificacions:
ELS DOS PRIMERS:
1 59 Xavier Clusellas Garcia 1:31:11 4:21 1-SenM J'ARRIBU
2 153 Jose Espinar Porcel 1:33:02 4:26 1-AduM J'ARRIBU

L'AGUSTÍ:
35 35 Agustí Navarro 1:58:36 5:39 25-SenM UEC TORTOSA

MI:
82 149 Francesc Miquel Vaquer Alcoverro 2:11:24 6:16 54-SenM UEC TORTOSA

Anònim ha dit...

Molts ànims Fran, tu ja vas posar tot el que feia falta. A més, no t'ho vas passar bé? Tu mateix ja ho has dit: Quin bocata de llongonissa!!!!!

Pep