30 de març 2009

Cursa de les fites (Pobla Massaluca)



Les fotos de Martí aquí

I la crònica de la més parladora del grup aqui:

Un cop analitzat el “percal” tots ens ubiquem a la sortida. Tú a per totes que jo em quedo, estic molt concienciada…bla,bla,bla... i entre pressions i dubtes comencem a córrer ( i ara si… hijo… el último) aquí el que no corre vuela!!!. Al principi pensava que no seria capaç de fer-la tota corrent, ja que, a banda dels 24 km que ens esperaven el fang dificultava molt poder córrer en alguns trams. Així que, fins el km 10 com una bala però a partir d’aquest ja vaig començar a patir les conseqüències d’una cursa amb tanta pista!!! Però si, per la meua part molt contenta dels resultats, (tot i que, encara m’ha faltat aconseguir algun que altre objectiu). Felicitar a “Leonor” que es pensava que no li sortiria la “xispeta” i va aconseguir una bona merescuda tercera posició!!

Ah! Respecte a Belén, no et recuperes tan ràpid que em faràs entrenar més del compte!!! I la tal Claudia a vore si asoma el capet que tinc ganes de picar-me amb ella!!!

Enhorabona xiques i xics perquè encara que aquesta vegada no se’ns ha reconegut amb el “pernilet “  seguim sent lo grup amb més representació a les curses!!!

 By Anna

14 comentaris:

KF mirat aixó i reclama lo pernil ha dit...

Extracte del Reglament:

I haurà un premi per els guanyadors absoluts de la cursa curta (home i dona) Premi al
primer atleta masculí i femení local cursa llarga i cursa curta.També hi haura premi sorpresa a l’equip en mes participants.

Volem lo pernil!!!!

daufi fotograf ha dit...

lo de les categories va ser espectacular.quina manera de complicarse la vida,per lo demes felicitar als organitzadors i voluntaris-es.salut.

LO ROQUETERO ha dit...

Esperem el pernil.
Molt be tots/es no se si veieu que este circuit sens queda petit molt podis a vorem a l'altre circuit si també es aixi.

Anònim ha dit...

Algú sap on estan les classificacions de la cursa? Potser s'han perdut amb lo pernil?

Anònim ha dit...

xeics de quin pernil parleu, al reglament només parla d'una sorpresa.

lo manso ha dit...

No comencessem a fotre mala maror en l'altre circuit. La primera cursa coincideix en Matxos i ja hi ha una gran desvandada. I esta vegada les dos són en diumenge.

A vore si hem de fer emprenyar un altra vegada a Martí.

Proposo que tots los que vaigen a Matxos al galliner i per als que vaiguen a la Segarra una carxofada lo dissabte abans de Xerta (esta darrera part de la festa va pel jesusenc, pel festero que és i per treure'l del galliner del sr Antó).

Paco Murall ha dit...

Jo estic molt emprenyat. Vinga a fer curses del circuit i no avanço a la classificació i si m'ancanto una mica encara fotré una reculada.
Lo xkf va primer dels màsters i hasta lo manso puja al podi!!
No me vaig quedar als premis per no ficar-me a plorar.

kindersorpresa ha dit...

Volem lo pernil

lo manso ha dit...

Pako trànquil que jo vaig pujar de PROSTITUTO, ai perdò vull dir de substituto de Nicolae que va fer 5è de la general i ja se'n havia anat.

Paco Murall ha dit...

Ara faré tres setmanes de galliner voluntari, cobant la fascitis fins als Matxos.
Si mai us feu un estudi biomecànic preneu-vos-ho amb humor perquè n'hi ha per sortir amb complexe de geperut de notredame.

Master ha dit...

Home pako que tots no som iguals...

elena ha dit...

Enhorabona a tots/es, uf està clar que davant d'aquest nivell no es pot baixar la guardia, a entrenar toca, jeje.

lo manso ha dit...

Tantes copes (les del podi) i tantes cervesses (les del barril) mos van fer perdre l'arremus (no se ven be que significa) i los quatre borinots que ens vam quedar fins al final mos vam dixar LO PERNIL.

Ara en serio, ahir la tarde em va trucar Robert, organitzador de la cursa per dir-nos que tenirm pernil, premi sorpresa a l'èquip més nombros. Per una confusió en l'entregar de premis és va quedar per donar.

MASTER ha dit...

Pos molt be pels de la Pobla, felicitats per pensar en los pobres tortosins que volíem pernil i felicitats per la cursa, que a mi personalment m’agradat més que l’any passat tot i que penso que lo primer tram de pista es massa llarg.