10 de maig 2009

Cròniques de Pallerols

Quinta cursa del circuit i 30km per a fer, això ja s’embolica. On estan les noies aquesta vegada? Vam ser 8 fèmines a la cursa, les demès suposo que descansaven del dia anterior de la marató i mitja que van fer, ( que per cert, felicitats a totes). Aquesta vegada, Paco, me va fer de manso juntament amb David, Karim i l’Alfredo, buah! Vaia Trote Team! Seguint les instruccions de Paco vam anar avançant kilòmetres ben distrets, cap aixecat, respira fondo, pit endavant…..i de tant en tant uns copets a l’anca indicaven que tocava trotar. Jo detras de Paco en lo cap coto seguint les seves indicacions anàvem creuant muntanya, barrancs i pistes, vaia cursa més chula, quina sort poder disfrutar d’aquests paissatges. Els quilòmetres anaven caient. Les sensacions van ser boníssimes durant tot el recorregut, de pujada necessitava l’apoio moral de tots els meus acompanyants i baixant……a algú se li van disparar les pulsacions a 208 per voler seguir-me…jejeje. Cada vegada quedava menys.


Als últims quilòmetres on tocava donar-ho tot Paco anava mirant de reüll si el seguia i quan me quedava atràs m’esperava al costadet de la sendera aplaudint com si fos un espectador....quina paciència, quina Bona Companyia que vaig tenir tota la carrera no m’ho acabo. Al final David se’ns escapa en busca de la primera classificada i Karim...on està Karim?
Total, que arribem a meta en la rialla a la boca d’haver fet un gran esforç i de passar-ho més que bé durant 4:11:06.
A l’arribada tots unes besades com si fós cap d’any, quina eufòria, quin dia més bonic i sobretot quina bona companyia. Durant el dinar de germanor comentant la jugada amb la resta de corredors, tothom feia molt bona cara, es notava que la gent havia disfrutat de la primera pujada a Pallerols.
Moltes gràcies.
By Monix

___________________________________________________________________
HO HAVEU VIST QUINS BARRANCS!!


Jo xiquets que voleu que us digue, suposo que Limalaya, los Andes, los Apeninos i los Alpes, Lamasonia i los casquets polars deuen ser de lo mes espectacular pero yo, dieume provincia o casola pero a on estigue Lo Barranc de La Casa Gomis (Vaja fondalada), Lo Barranc de Valldebous i la Mare de Deu de Pallerols que no me donen mes romanços. Es realment sorprenent que qualsevol raconent de Port sigue un autentic descobriment. Felicitats de veres a la gent de la Senia pel traçat tan espectacular que mos han preparat. Es cert que hi havia molta pista, pero tambe es cert que s’han fet una autentica currada limpian senderes…bueno mes be troços de monte per a que puguesem fer lo que mes mos agrada que es lo “Monte a Traves”.La cursa ha estat rapideta i distreta i finalment lo temps ha surtit mes que digne (Cinta dorm a un cuarto i jo a un altre). Menos mal que no ha vingut Chasqui perque si no casi casi que haguesem fet un tres en línea de “Papis” en Jose Luis i jo mateix. Per devant com sempre Amhed, Albert i tambe a propet Nicolai. La loteria ben repartida per als Xavis…..Grosa en reintegro per a la vil.la de Jesus i combinacio especial en forma de dos boles de la sort al bessons per a Javi Giné…..Dels sonats que venien de la MiM no vull ni parlarne perque aixo es un blog de Trail i no de Ciencia Ficció. Pos que minges Paco?A per cert, ho savieu que a la Senia estaba un dels camps d’aviació mes importants de la Batalla del Ebre i bla bla bla bla bla bla, bla
By loteria

2 comentaris:

Monrasin ha dit...

Anda, que pareja más maja de ganadores. ¡ENHORABUENA!! Y enhorabuena a Kiko, que se ha pegado un carreron en Segovia ante un nivelazo increible.

Anònim ha dit...

Xeics, i de la tangana del Bar, no expliqueu res ?