06 de maig 2009

Pujada a Pallerols

Cursa i Marxa "Pujada a Pallerols".

I los que no van a la MIM i no estan lesionats, cansats o tenen alguna obligació familiar, pos aniran a la Sénia, aquesta vegada l’objectiu principal no sirà lo pernil, per que no n’hi ha, suposo que pel tema de la Grip.
En lloc del pernil ens delectaran amb una bona matinada, se surt a les 8:15 del matí, i amb lo recorregut més llarg del Circuit de quasi 31 Km, tots aquest ingredients han estat suficients per aconseguir una bona inscripció de la UEC Tortosa, que de moment es la següent:1 AHMED EL QAYED
2 JOSEP VALLES VIVES
3 SERGI SANCHEZ CID
4 MARIA REYES VALERO EXPOSITO
5 MONTSERRAT SISTERE LLOP
6 DAVID PEREZ HERAS
7 ALBERT GINE CID
8 ANGEL SOLA MAURI
9 RAUL FABREGAT CABRERA
10 MONICA FANECA MURIA
11 XAVI ROYO CURTO
12 RAMON SALES NAVARRO
13 MAIKEL NEBOT FORCADELL
14 ALFREDO FERRE FANDOS
15 ANA BELEN BALAGUE CASTELLS
16 JOSE LUIS MORA MARTINEZ
17 NICOLAE CARABA
18 ALVARO ACERO VENDRELL
19 FRANCESC MONTEVERDE REDO
20 LADIS BONET FERRE
21 PACO MURALL TALLADA
22 DAVID LOPEZ CARLES
23 FRANCESC CABALLE ESTRUEL
24 JAVIER GINE CID
25 JOSEP BLAI MOYA SALVAN
26 MARIO SANCHEZ TORRES
27 PACO ESTORACH FATSINI
28 FRANCISCO GONZALEZ GAVILAN
29 ALEXANDRA GALANO ROQUETA
30FRAN VAQUER (si pot)

3 comentaris:

Fran ha dit...

Si acabo Penyagolosa en condicions, també tic apuntat per la marxa......

Anònim ha dit...

HO HEU VIST QUINS BARRANCS!!

Jo xiquets que voleu que us digue, suposo que Limalaya, los Andes, los Apeninos i los Alpes, Lamasonia i los casquets polars deuen ser de lo mes espectacular pero yo, dieume provincia o casola pero a on estigue Lo Barranc de La Casa Gomis (Vaja fondalada), Lo Barranc de Valldebous i la Mare de Deu de Pallerols que no me donen mes romanços. Es realment sorprenent que qualsevol raconent de Port sigue un autentic descobriment. Felicitats de veres a la gent de la Senia pel traçat tan espectacular que mos han preparat. Es cert que hi havia molta pista, pero tambe es cert que s’han fet una autentica currada limpian senderes…bueno mes be troços de monte per a que puguesem fer lo que mes mos agrada que es lo “Monte a Traves”.

La cursa ha estat rapideta i distreta i finalment lo temps ha surtit mes que digne (Cinta dorm a un cuarto i jo a un altre). Menos mal que no ha vingut Chasqui perque si no casi casi que haguesem fet un tres en línea de “Papis” en Jose Luis i jo mateix. Per devant com sempre Amhed, Albert i tambe a propet Nicolai. La loteria ben repartida per als Xavis…..Grosa en reintegro per a la vil.la de Jesus i combinacio especial en forma de dos boles de la sort al bessons per a Javi Giné…..

Dels sonats que venien de la MiM no vull ni parlarne perque aixo es un blog de Trail i no de Ciencia Ficció. Pos que minges Paco?

A per cert, ho savieu que a la Senia estaba un dels camps d’aviació mes importants de la Batalla del Ebre i bla bla bla bla bla bla, bla…..

PACO (moto) ha dit...

Per a mi a si gut una cursa molt bonica i per supos corredora jeje

ancara que maguen agafat rampes e quedat content.

L'ANY QUE BE LOS QUE NO AGUESEU PARTICIPAT ANIMEUVOS!!!