07 de maig 2009

La festa dels pernils

Bueno nens i nenes ha arribat l’hora de fer la festa dels Pernils, fa dies que anem parlant de l’assumpte i mirant lo calendari de curses i pareix que lo millor dia (o el menys dolent) es lo dissabte 16 de maig, o sigui la setmana que be.
Tenim dos plans:
PLAN A (descartat).- Ens trobem a l’hora de dinar a la muntanyeta dels Pepes i ens fotem los pernils.
PLAN B.- Ens trobem a les 8:00 del matí (qui vulgui) a un lloc a concretar, anem a fer una volta trail, hi han varies opcions, però aprofitant que el lloc del dinar es a l’entrada de la Vall Cervera, estaria be fer una visita a les gúbies de la Vall Figuera. La volta hauria de ser d’unes 3 o 4 horetes fent troting, per poder estar al voltant de les 12 a la muntanyeta dels Pepes.
Els que no vulguen o no puguen vindre a l’excursió, poden quedar a les 12 al Reguers, un bon lloc es davant del cementiri, allí els esperarà algú que els guiarà fins la muntanyeta.
El menú es: Pernil a dojo i alguna cosa més per anar fent boca, després una super-paella que ens prepararà los sinyor Monclús (us asseguro que es un autèntic especialista), amb l’arròs de la cursa de Roquetes, per a beure tenim lo Cava de Roquetes, aigua de la cisterna i cervesa si la comprem.
Com sempre està tothom invitat, amb acompanyants inclosos i, l’únic que ha de fer es apuntar-se a la llista que farem als comentaris.

4 comentaris:

lo manso ha dit...

QUE GUAI QUE GUAI !!!!!!

S'acabat lo pique de si esta cursa és més tècnica, si és més asfaltera, que si corriols... Ara el pique és QUINA PAELLA ÉS MÉS BONA? la del tio miquelito o la de del sr monclús.

Que si una l'arròs així, que si lo sofregit aixà, massa primento, poques gambes... Haurem d'apendre un nou vocabulari. Res de goretex, coolmax ...

Jo m'apunto a les dos i después en parlem de quina repeteix l'any que bé (poden ser les dos).

Anònim ha dit...

Que raro que a l'hora de jalar, tu t'apuntes.

Anònim ha dit...

tu aniras manso? si que m'extranya

Pepes ha dit...

Me diu "Pepi" que li sembla molt bona idea, però caldrà afinar aviat els qui serem (inscripcions obertes fins al dia 14)per tal de comprar els ingredients de la paella.
Apa, avant