26 de maig 2009

L'altra cursa


Lo diumenge passat vaig acabar lo dia fet pols, i es que la Cursa de Paüls es molt dura, diuen, i dic diuen, per que jo no la vaig corre, de fet no l’he corregut mai; la cursa que jo he corregut es un altra, una que comença uns quants mesos abans, preparant la Web, los triptics i diplomes, buscant patrocinadors, fent reunions amb la gent del Ajuntament de Paüls, la Federació, ara lo Circuit ebrenc, demanar permisos, buscar trofeus, regals i mil coses més. Aquest any per primer cop en nou anys he estat a segona fila, però amb la consciència tranqui-la de que el relleu ha complit de sobres. No us podeu imaginar el temps que s’ha d’invertir en organitzar una cursa com aquesta i la gent necessària, per cobrir el avituallaments, controls, inscripcions, aparcaments, rostida, cronometratge, servei mèdic, arribada, megafonia, speaker, equip de marcatge, equip escombra, i moltissimes coses que no es veuen.
Pos es a n’aquesta gent a qui dedico aquesta entrada, gràcies Pako per haver fet possible la novena cursa de Paüls i com tu dius a partir d’ara a pensar en la desena, i gràcies a tota l’altra gent voluntària que es desviu per a que tots el corredors es troben a Paüls com a casa.
By Mauro

7 comentaris:

lo roquetero ha dit...

Molt be Mauro, tens tota la rao del mon, per que uns disfruten de la cursa altres treballen desinteresadament per fer-ho posible, gracies a tots ells.

Anònim ha dit...

Jo tambe volia donar les gràcies a tothom els que heu fet possible la realització d'aquesta cursa.
Ara sóc una mica més conscient del treball que comporta organitzar-la i valoro el vostre esforç, sincerament.
Anna

oD ha dit...

em quedo amb una imatge:

l'aplaudiment espontani de tota la plaça quan a les 14:30, Manolo Fraga des del Coll de l'Avenc em deia per telèfon que feia una hora que havien acabat però que s'esperaven el temps que fes falta fins que passesin els tres del "cotxe escoba", que per cert van arribar a Paüls a les 18:20.
I van fer una feina excel·lent perquè avui repassant el recorregut amb prou feines he omplert una bossa petita de retalls de cinta i no he trobat cap ampolleta de gel ni glucosa!!!
Felicitats.

MARTEN ha dit...

JO TAMBE VULL DONAR LES GRACIES A TOTS-ES VOLUNTARIS SENSE ELLS-ES NO SERIA POSSIBLE,I UNA SERIE DE GEN QUE POSEN MEDIS PROPIS FURGONETES, TOT TERREINS ETC,FAN POSSIBLE QUE ESTA CURSA,QUE VAM COMENSA TRES CAPS VERDS ARA SEGUE DE LES MILLORS,COMENSSEU A DONAR IDEES PERA LA DESENA,MAURO,ERNEST I JO NO LAM PUGUT CORRE MAI I CREC QUE L'ANY QUE VE MOS HO MEREIXEM.SALUT I COURAGE.MARTEN DE LA BOVINE(ALTER EGO DE MARTI)

krusty ha dit...

MOLTÍSSIMeS FELICITATS!!
Una gran currada i un grand´ssim resultat!!
És immillorable! encara q sempre se diu i sempre sou capaços de superar-ho!!

Kings ha dit...

Felicitats Elena, has fet una gran cursa a Zegama i sobretot m' alegro moltissim de que hagis disfrutat que es el més important , estas feta una màquina, que ho sàpigues. La próxima cursa es teva.... petonets.

elena ha dit...

Moltes gràcies Reyes, la veritat és que vaig disfrutar com una enana!!

Gràcies pels ànims, però encara me falten uns quants entrenos per agafar-te, jeje.

molts besets!!