22 de juliol 2008

Ja tenim crònica de la Cursa de Siurana

En contrapartida als ingents kilometratges que esteu fent els cracks del Ultra Trail (crec que us esteu preparant molt bé, he flipat en lo de les 2 `voltetes´) este diumenge hem fet una matinada notable ( a les 7 hem anat per amunt) Moisès, Javi (amb moreno made in ses illes) i qui relata (Nando) per tal de fer cap a Cornudella, on es celebrava una cursa de curt recorregut que formava part dels 2 dies que es van organitzar. Hem tingut una pujada distreta ja que la zona presenta bastantes vistes de muntanyes que pareixen molt interessants (pareix ser que allos es una zona molt important en vies d escalada), no tant la tornada on hem triat una carretera amb més curves i m he marejat a tope.
Pel que hem sentit dels participants la cursa del dissabte va estar força bé doncs tenia bastants denivells i molt de corriol tècnic. Uns 70 participants hem participat i s ha sortit a un ritme bastant assequible de manera que hem arribat a anar bastant davant fins el km 3, encara que després ha pujat al capdavant gent contrastada i han incrementat el ritme, tallant el grupet. Val a dir que molts dels participants venien tocats ja de la cursa d ahir.
La cursa ha sigut corredora en general, per sendera de pedres grosses i amb continus tobogans, (el desnivell ha sigut major de 200 m anunciats; uns 400 o 500) encara que ha sigut bastant agradable, doncs anavem vorejant un pantano i el lloc era bastant xulo.
Al final hem acabat la cursa en menys d un hora tots 3, i després hem estat comentant la jugada amb alguns coneguts.
Hem anat a fer alguna foto per inmortalitzar el mati però ha resultat ser que a mi no me quedava bateria, a Javi li fallava el movil i el de Moisés no tenia camara o algo , de manera que les fotos que s han fet son molt molt poques pero com ja ens coneixeu ens quedem més tranquils.
:) by fradnand

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ei gracies per el perfil...espero veureus l´any que ve...i si pot ser els dos dies,aixi sabreu de que va tot aixo de siurana...ah per cert quin tipus de gps es aquest que porteu?

Anònim ha dit...

Garmin Forerunner 305