15 de juliol 2008

LA CRONICA MES LLARGA DE L'HISTORIA

AVUI DISSABTE A LES 9 DEL DE MATI HEM MARXAT CAP A LA VALL DE NURIA PER CELEBRAR LA NURIA ..... NO SIGUE QUE HEM SURTIGUE ALGUN CATEDRATIC I HEM RECTIFIQUE. HEM SIGUT UN GRAPAT DE CORREDORS ELS QUE HEM MARXAT CAP A BERGA PER AFRONTAR UN NOU REPTE EL DE CUBRIR 94 KM I 7 O 8 MIL METRES DE DESNIVELL EN MENYS DE 24HORES, ELS QUE HO HEM ACONSEGUIT SOM: PERALES, CARLOS , PACO ,MOISES, ELENA, ERNESTO, I YO PUÇA. AL ARRIBAR A BERGA HEM ANAT A DINAR EN LOS CANAREUS QUE TAMBE HI EREN I DESPRES 2 HORES DE BUS I CREMALLERA AMUNT FINS AL SANTUARI. UN COP ALLI ES VEU JA QUE ES UNA CURSA DIFERENT ON EL NIVELL ES ALTISSIM I YA MOLTISSIMA GENT QUE VA AL MONTBLANC I VE AQUI A FICAR-SE A PROVA. VAIG PARLAR EN UN COMPANY JA DE FATIGUES ES EL CESC TARRES FINICHER DOS COPS DEL MONTBLANC AMB 31 HORES FINICHER DE SABLES ETC ETC I HEM DIU QUE ELL VOL VAIXAR DE LES 13 HORES I TAMBE HEM DIU QUE SI VULL ANAR AMB EL SEU GRUPET, LI DIC QUE NO QUE HEM SEMBLA QUE MENYS DE 13 HORES ES UN REPTE MOLT ALT JO EL QUE VULL ES ACABAR LI VAIG DIR. ES COMENSA A RESPIRAR MOLT D'AMBIENT EL RESULTAT ES QUE 600 PERSONES PRENEN LA SORTIDA I QUINA SORTIDA A MIL PER HORA DOS DELS CORREDORS DEIEN QUE ANAVEN A PEL RECORD DE LA PROVA I VAN SORTIR COM SI ANESSEN A FER ELS 100 METROS LLISOS. DETRAS D'AQUELLS DOS ES VA FORMAR UN GRUP DE 7 CORREDORS I L'UNIC QUE ERA COIX ERA YO ES FIQUEN A PARLAR ENTRE ELLS PERQUE ES CONEIXIEN TOTS I EM QUEDO GELAT, GELAT, 3 O 4 FINICHERS DEL MONTBLANC EN MENYS DE 30 HORES UN ALTRE TOP TEN A LA TRANSGRANCANARIA, L'ALTRE MARATHON DE SABLES ETC ETC I L'AMIC CESC TERRES PAREIXIA EL MENYS INHUMA. DEU MEU PENSO, ON ESTIC FICAT??? ESTA NO ES UNA GUERRA A LA QUE VULGUE ASSISTIR, VAIG MIRAR ATRAS I NO ES VEIA RES NI NINGU ERA EL KM 9 I AIXÒ PINTAVA A GUERRA DE LA BONA. VAIG DECIDIR TIRAR AMB ELLS FINS QUE EL COS DIGUE PROU I AIXI VAM ANAR FENT FINS EL KM 32 ON A UN AVITUALLAMENT EL MEU AMIC CESC HEM DIU QUE TINDRA QUE ABANDONAR PER PROBLEMES ALS ISQUIOS I MENTRE OMPLIA EL BIDO ELS ALTRES JA MARXAVEN I MIRA QUE JO ALS AVITUALLAMENTS NO M'ANCANTO VAIG FENT AL MEU RITME I A PARTIR D'ALLI LA CARRERA ES TRENCA TOTA, SALVANSE QUIEN PUEDA AL KM 41 M'AGAFA UN NOI QUE CONEIXIA QUE VA FER 3 A LES MUNTANYES DE PRADES I SEGON A LA MATAGALLS MONTSERRAT I VAM ANAR JUNTS FINS AL KM 69 ALLI HEM VA DESPENJAR I JO VAIG PASAR UNA PETITA CRISIS ANAVEM 5 I 6 DE LA CURSA VAIG TENIR QUE PARAR A TREUREU TOT HEM VAIG TREURE LA RIÑONERA JA QUE M'APRETAVA A L'ESTOMEC I PATIA I LA VAIG FICAR A LA CAMELBAC, D'ALLI FINS A META SOL, ON PEL MEU CAP VAN PASAR MOLTES COSES POQUES DE BONES PERÒ L'UNICA COSA QUE VA PASAR PEL MEU CAP AMB CLARETAT VA SER LA QUE TENIA QUE ACABAR I AIXI VA SER 12HORES I 25 MINUTS DESPRES DE LA SORTIDA AMB UNA MITJA DE 8 MIN EL KM I AMB UNA SATISFACCIÓ QUE JA VAU NOTAR TOTS AQUELLS QUE VAU REBRE UN MISSATGE A LES 7 DEL DE MATI. ARA I DESPRES DE UNA SETMANETA DE DESCANS TORNO AMB MES FORÇA QUE MAI I AMB GANES DE CUMPLIR L'OBJECTIU DE LA TEMPORADA.

By Puça

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hosti Puça! Com et passes! Jo la vig fa tres o quatre anys i vaig tardar 19 hores, amb un mal de genolls que em moria. Per mi va ser la més dura, amb permís del dia de la Nocturna de l'any passat.
Res una passada, felicitats!
Als que vau acabar no cal ni dir-ho també i el que ho vau intentar, ànims fins la propera.

Jo vaig anar al Triatló de Riba-Roja i he enviat una crònica al kefe, però no ser si està pels Ports. Si veig que no m'¡agafa el correu, la penjaré per aquí.

Fins aviat,

Pep

ximo ha dit...

Puça, Enhorabona. Ara, diuen els entesos que, en "l'argot blogeril" d'internet, quant s'escriu en majuscules, vol dir que crides o que vols enfatitzar excesivament, i que esta mal vist.