22 de maig 2009

Bona cursa a tothom


La Punta de l'aigua, Lo Piló i la Mola Grossa

Ja ho tenim aquí, només queden dos dies per veure’ns les cares a Paüls, a hores d’ara ja ho tenim tot preparat, lo circuit revisat, marcat, remarcat, i tornat a marcar, per a que ningú tingue escusa si es despista, ja hem pujat tota l’aigua als avituallaments i tot el fato que va a Paüls, hem pujat molta cervesa, per que segur que us farà falta després de pujar les muntanyetes de Paüls, ja tenim totes les bosses dels corredors preparades, amb les samarretes en la talla corresponent, aquest any les donarem al moment de recollir els dorsals; per cert demà dissabte a partir de les 5 de la tarde, ja podeu recollir els dorsals i les bosses, al Casal municipal de Paüls, el mateix lloc de l’any passat, qui pugue pujar dissabte, que ho faci, ja que el diumenge hi haurà molt de cacau, s’han de repartir més de 400 dorsals amb les incidències corresponents.
Be, esperem que la cursa sigue un èxit i sobre tot que tingueu una bona cursa, però que patiu devalent, natros ja fa mesos que estem treballant per que així sigue.

Fins diumenge!!!

5 comentaris:

Sinto Carla Muntanyola ha dit...

Agrair-vos l'esforç infinit que heu fet perquè demà podem estar a la línia de sortida.

Felicitats!

Anònim ha dit...

una cursa magnifica. Enhorabona a tots els organitzadors.

Angel ha dit...

Moltes Gracies a tots los companys organitzadors i sobre tot als CORREDORS que han fet un esforç suplementari per a no correr. A estat un privilegi correr la cursa gracies al vostre esforç:
Gracies Pako, Marti, Mauro, Moises, Ferran, Chasqui, Tara i Chencho, Perales, Xavi, Carlos, Enric....bueno no se si me dixo algú.

I per cert, ho heu aconseguit: Pauls ja es LA CATEDRAL de les curses de muntanya. VISCA LA CURSA DE PAULS!!!


By Angel

Paco Murall ha dit...

S'ha xalat i s'ha patit, que és de lo que es tacta. Ara a paIr-ho.
Podem estar satisfets de lo contents que hem deixat als que han vingut a fer-la.

Gràcies a totes i tots los que hem arrimat l'hombro (i als corredors, que total... venen a córrer un ratet i s'en van) hem fet possible la X Cursa de Paüls (10!)

Enhorabona a tothom!

Joan Sabater ha dit...

per un principiant en aquest esport ha estat un recorregut increïble i tot un descobriment del que realment és una carrera de muntanya. la duresa de la zona i els seus paisatges seran difícils d'oblidar. Gràcies per organitzar-ho!!