19 de novembre 2010

Ja tenim l'hivern aquí.


Vistes des de la Mola Castellona


KMV 2008 
KMV 2009
Ahir dijous vam anar Jordi, Paco i jo a veure com està de "neta" la pujada de la Caramella i de pas estirar una mica les cames, vam anar per la tarde i a les 4 quan sortíem  de la Casa de Carvallo, feia una temperatura  fresca però sense passar-se. Vam pujar fins a l'escaleta i un cop arribats al coll, la cosa va canviar de cop, los que ja ho heu fet, sabreu que a partir d’allí lo recorregut està més esposat al vent i la sensació tèrmica baixa en picat, i ahir era especialment acusat, ho dic per que este cap de setmana donen més fred i a lo millor no estaria de més portar un paravent per si fa falta durant la pujada, jo segur que el porto.
En quant a la neteja he de dir que s’ha notat, sobre tot la part que ha netejat lo parc, més o menys des del  desviament de la Castellona cap a dalt, la part de baix a alguns llocs està justeta, però es suficient i més si ho comparem a com estava.
La baixada la vam fer per la Castellona, quasi ve contra rellotge ja que ens quedàvem sense llum  i com sempre lo paratge es impresionant, veure tots aquells cingles que donen al barranc de la Geganta, amb la plana, el Montsià i la mar al fons es simplement “brutal”.
Mauro

1 comentari:

Unknown ha dit...

Faré cas del teu consell paravent!