29 de novembre 2010

Mitja de Tarragona


Era de matí manyana quan uns quants ‘asfalteros’ ens vam trobar puntualment al pàrking del carrefour,  i vam marxar cap a Tarragona, preparats per una nova edició de seva mitja marató. La temperatura, tant a la sortida a Tortosa com al arribar Tarragona era més aviat baixa, però de seguida el sol s’ha deixat veure i ha fet que la carrera fos molt agradable i que la gent s’apuntes a animar-nos.
L’organització es pot dir que ha sigut bona, de fet aquesta mitja de Tarragona ja comença a tenir experiència i tant a la sortida com a la arribada les coses han funcionat força be. Hem sortit quasi dos mil corredors i corredores. El recorregut ha sigut l’habitual dels últims anys, sortint del Serrallo i fent-nos passar pel centre fins al cap de munt de la Rambla Nova per baixar després fins a la plaça Imperial Tarraco i d’aquí als polígons – allí estava el km 10 -  i tornar passant de nou pel Serrallo –on ens esperava Ferran De Torres preparat amb la seva camera i donant-nos ànims, la qual cosa ha sigut  de molt d’agrair- per fer la segona part de la cursa al costat del mar, primer pel passeig Marítim  i després per l’interminable espigó del port. Final de nou al Serrallo. 
A l'arribada ens trobem la clàssica bossa de polietilé de color blau que sempre donen en aquesta mitja i amb la qual tots semblem pitufos però que va de meravella per conservar la calor del cos fins que no arribes al pavelló on havíem deixat les coses. Al comentar entre nosaltres com ens havia anat tenim la sensació que tots estem contents amb els resultats i hem cobert les expectatives que cadascú portava. En definitiva un bon matí d’asfalt.
Podeu veure les classificacions aquí

Salut
Agustí

Les fotos de Ferran:

5 comentaris:

Leo ha dit...

Bona crònica Agustí. La veritat es que estava molt ben organitzada.

Monica Faneca ha dit...

Bona crònica!felicitats a tots!

Ferran ha dit...

Un plaer haver pogut animar-vos!!

I entre natros: l'amic Martí segur que entrena d'amagades, prim com un keniata i al quilòmetre 20,5 aixecant genolls com Bekele -les fotos són lo testimoni del que dic-...però ho digue a ningú.

Salut i quilòmetres!!

Anònim ha dit...

i sobre tot els massatgets, la piscineta, la sauna, el bany de vapor...

marten de la bovine ha dit...

me fareu posar roig.je,je.la veritat es que me trovo be,i en ganes de tirar endavant,salut i a per la marato Barcelona.