08 de novembre 2010

Cursa d'Horta



I AKI les fotos de Maggie

Reptes aconseguits!! Acabar la cursa d’Horta i guanyar a Elena, Belen i Ragna!! (amb molt de carinyo). Tenia una espineta clavada de l’edició anterior ja que vaig ser la primera en... ARRIBAR EN AMBULÀNCIA A L’ALIANÇA! I aquest any li tenia moltes ganes a la cursa. Ui! Tenim dos baixes importants del club ja de bon dematí!! A les 7:30 m’envia un sms Fredy que me diu que se’n va a dormir i que no vé....i més tard em trobo a Marga però ja a Horta... Què fas que no corres!!??!! Marga vaaaaaaaaaaa dona vaaaaaaaaaa.......aaaaiixx......quin PLANTON!!!
Sortim baix la benedicció del Papa d’Horta chillant roda, al costat de Diego, Perales, Karim i Baquer, un ritmet molt fort durant 1,5km i després m’ofego al primer repechó....(bueno sempre em passa). Anem calentant i pujant de ritmet i les sensacions són molt bones. Al km 8 se’m posa la pell de gallina i no del fred, sinó del paissatge desolador per l’incendi que hi va haver...puff....però bueno desseguida anem pujaaaant i pujaaaant de cara el montsagre! Quina chulada, quines vistes!!! Me paro! Claro a mirar lo paisatge cosa que no fem mai! I comencem a baixaaar i a baixaaaar.....quina baixada méeees llarga...
A mig camí ens trobem a gent del terreno, Isa, Mauro i Carlos que ens pugen els ànims i ens fan alguna foto; com s’agraeix trobar-te a gent volguda durant el recorregut!!
Arribem a la segona pujada que em destrossa les cames! No podia en l’ànima i penso va que a la baixada t’arrearàs.....què va!!! No podia! Tenia les cames encartronades i mig calambroses! Però bé, anem baixant més o menys a bon ritmet....i en estes que ja es veu Horta....i aquí vé quaaaaaannnnn......(m’estic pixant de riure mentre ho escric) queda un km per arribar al poble d’asfalt apestos!!! Ep! Una cadàver! I detràs meu una víctima....agafo pel braç a la xica que no podia ni en les pestanyes....i se me fot a córrer, me fot hachasso! La de detras que la vaig portar a roda tota la cursa també me’l fot! I ala per 20 segons te quedes sense pòdium....es queeee.....estes coses només em poden passar a mi!!!
Conclusió: Ma mare s’ha quedat sense copa per posar-la damunt de la tele una temporada i jo estic súper contenta perquè ja em començo a trobar com a mi m’agrada!!!!
Fins la pròxima!!
Monix

16 comentaris:

Leo ha dit...

Això m´agrada Mauro , Isa , carlos, que aneseu de sortida guay per on es fa la cursa i animeseu als companys. Tot un detall.

Anònim ha dit...

Pos si, la veritat és que et puja molt els ànims!!MOltes gràcies!! Monix

Unknown ha dit...

Jo com que gairebé he arribat la ùltima, ni els he vist!

Anònim ha dit...

Monica, no ho has dit!!! dis-ho tot jeje

Maggie ha dit...

La fotògrafa del dia us en dixa unes poques, de fotos:

http://picasaweb.google.com/mestorach/101107_Cursa_Horta?authkey=Gv1sRgCKvmjfvPnfDimQE#

Esperem ansiosets la crònica de Monix!!

marten de la bovine ha dit...

Monix no tens que fiarten de ningu.
al enemigo ni agua.
men alegro mol per tu l'altre dia et vaig veure be per la via verda,igual tenies temo per lo del any passat.en los que portaves al costat no podies fallar.adeu

elena ha dit...

Bona crònica Monix!!

lo millor de tot, les sensacions que vas tenir al final, segueix així i ja veuras com ta mare es tindrà que comprar una tele més gran, jeje

Anònim ha dit...

Molt xula la crònica i felicitats. Que be que ja tornes a estar en natros.

Anònim ha dit...

Molt xula la crònica i felicitats. Que be que ja tornes a estar en natros.

Leo ha dit...

Aquesta de l´anònim sóc jo Monica, Leo.

Maggie ha dit...

Monix!! Una crònica molt xula. Com diu Elena, en lo motivada que et trobes ta mare haurà de buidar l'armari del minjador per posar les copes que li portaràs.

A vore si quedem i m'apegues algo!! Muàs!

pako ha dit...

Ja ho deia jo que esta xica tenia molt de potencial(i molta picardia)
Auré de tornar que això s'anima.

Fredy ha dit...

M'alegroooo Moni que tornigues a fotre canyaaaa

La pròxima intentare gitar-me més prompte jejeje

campanilla ha dit...

Ei Campeona!!! aixi m'agrada fotent canya!!! enhorabona!!
besets

Anònim ha dit...

Enhorabona campiona, mai he dubtat del teu potencial... les noves generacions con tu venen molt fortes, l' any que be a per trofeu terres de l' ebre.

Petonets .

reyes ha dit...

la anónima soc jo