21 de novembre 2010

Kilometre vertical de Caro





Hola,

Este matí per la zona de Roquetes - la Caramella hi ha hagut un "
orgasme esportiu de muntanya"Ahhhh si !!!, parlo del km vertical de Roquetes, una cursa que ha respòst superant les expectatives més bones.

Que podem dir..... la organització i el muntatge de la sortida, des del pavelló fins a la "zona de guerra" ha estat tan senzilla com ben organitzada, amb la naturalitat d'aquell que porta muntant 1000 curses !! L'aproximació i l'inici igual, en una tranquilitat immensa, silenci, respecte i sobretot amabilitat vers els corredors, ens han rebut a la "caseta", per inciar l'esperat ascens al cim de Caro.

Del recorregut, poca cosa a dir............... bé ho resumeixo,  al·lucinant perfecte, ben senyalitzat !!!!!

L'arribada al cim, immensa, en mig del fred, vent i neu, una calurosa multitud de aficionats, acompanyants, participants i organitzadors, rebia als que pujavem per donar-nos una empenta en el tram i no poc dur final !!

Un cop al cim de les Terres de l'Ebre, la organització no s'ha deixat (per a mi) cap detall, hi havia una furgoneta en material que els participants hem deixat i l'inici (tal com roba per canviar-nos....), un simpatiquíssima xica ens treia el primer somriure de finalització, fent-nos una foto al cim de Caro (un record per emmarcar... i més en lo paissatge que hi havia), penso en la motivació i esperit de sacrifici i col·laboració que tenia la xica en estar allí.... en lo fred que feia !! Però ella, amable com mai animava els més decaiguts per l'esforç !!!

Encara sense baixar cap a Roquetes, ens han ofert un necessari cafè a la caseta de Caro, que puc dir, aquell cafè en aquella caseta de...... 16-20 metres quadrats amb unes 20 persones dintre, sens contar la taula del cafè, ordinadors dels xips i tot això donant sempre preferència als que "més mala cara feien... per l'esforç". La imatge d'aquesta caseta amb aquesta descripció que us intento fer, tranmetia un companyerisme i devoció on, els fred i cansament passaven de llarg, millor dit, no hi tenien lloc !!

La zona d'aparcaments de Caro, Roquetes... ideal, sense col·lapsar el final i amb facilitats i llibertat per a tots.

Que podem dir més, si 
fins i tot la meteorologia ha tingut enveja de la jornada i ha volgut ser protagonista, sobretot al tram final, on vent, fred, neu, pluja.... i no se que més queia començaven a gelar les cames i el fred anava pujant cap amunt, immobilitzant el cos i incitant a detenir la progressió, però tot el citat anteriorment ha pesat més i la gran majoria de participants ho han aconseguit !!

Per acabar, penso en la xerrada que he tingut amb el meu amic i gran corredor Albert Giné... "pa'ls amics Puça", on parlavem de com estava muntada la jornada, que hi havia, els vehicles per a la roba.... i ell, amb molt bon criteri i com no amb tot l'encert del món (perquè sabia molt bé com estava tot de muntat i preparat) m'ha dit amb un somriure de complicitat, al jo dir-li "pinta bé això heheh": "Tranquil que esta muntat per corredors" i després ha rigut. Pos si Albert quanta raó tens !!!

PD: Tampoc me vull deixar de felicitar als moltissims membres de la organització (Ivan, Cesar, Javier.......la dona de Puça jeje, i molts més) !!

A tots vatros us vull dedicar este escrit !!

Felictats !!

Jordi Bort
Uns dels corredors del km vertical
a.e. alcanar

5 comentaris:

Leo ha dit...

Jordi m´ha acantat el teu escrit. La veritet que un 10 per a la organització, són uns professionals , no faltava de res i tots molt amables i dispostos per a tot. Una cursa diferent i molt boníca. MOLTES FELICITATS A TOTS ELS QUE HEU FET POSSIBLE QUE ES REALITZES.Leo

Anònim ha dit...

Des de Roquetes només dir-vos que hem intentat fer-ho el millor possible aquesta primera vegada, tot i les adversitats que ens hem trobat (vent, neu, pluja...i molt de fred). Agraïm la vostra participació i esperem tornar a trobar-nos el 2011.

KM VERTICAL CARAMELLA-CARO

Anònim ha dit...

Una cursa genial. Enhorabona.

Fran ha dit...

Volia fer crònica de final de temporada al km. vertical de casa, però xeic Jordi ho has bordat i de tot lo que podria afegir se notaria massa que els sentiments juguen com a local.

Pos això, molt bon resum i als organiseitors dels 7 qm. Enhorabona, Enhorabona i Enhorabona!!! fins i tot la neu va afegir enlloc de restar.

Ferran ha dit...

Des de l'asfalt dir-vos que m'han entrat moltes ganes de fer-la. I si el calendari deixa allís estarem en futures edicions. Quina pinta!

Felicitats a organitzadors i corredors!