30 d’agost 2006

CARROS DE FOC 2006

Horari de sortida de 7:00 hores del 1 de Setembre a les 19:00 hores del 2 de Setembre.



Despres de la previa que vam fer, Isa, Elena, Carlos, Perales Paco i Mauro, ara els més valents, forts, alts i guapos (o sigue Carlos, Paco, Perales i ...Pinyol??) ens demostraran com ho fan en menys de 24 hores.


Fins i tot Carlos que te poca faena i a demés ja fa dies que no pot dormir, s'ha preparat una taula amb els horaris i parades que faran. D'aixó s'en diu previsió.

Ja veurem si la realitat supera la ficció.....

3 comentaris:

Anònim ha dit...

L'EQUIPO I LO COIXO ACABEN DE FER LA DARRERA REUNIÓ PER LA SORTIDETA DEL DIVENDRES. COM SEMPRE NO HAN ACLARIT RES. QUE SI SURTEN PRONTE QUE SI TARD QUE NO ARRIBAREM A SOPAR, TONTERIES TOT DE QUI TIRARA QUI AFLUXARA, QUE SI DINAREM AQUI QUE SI NO PARAREM A DINAR. bUENO UN DESASTRE.

Anònim ha dit...

Avui dijous els més treballadors de la colla hem quedat a l'hora d'esmorzar per ultimà els detalls de la prova.
Sembla ser que Pinyol, com que no ha pogut vendre la seva inscripció a la revenda (demanava 150 euros), al final anirà amb la cama de fusta, encara que segons ell amb una cama ne te prou per a seguir el ritme dels altres....(fantasma)

Anònim ha dit...

Bona nit a tots companys i companyes.

En primer lloc felicitar a Oscar per la seva gran cursa 16 hores i 56 minuts.
Felicitar a Paco i a Joan Perales per també la seva magnifica cursa en equip 18 hores 30 minuts, voldria destacar la qualitat humana d'aquestos dos personatges i cridar molt fort que son AMICS meus.
No voldria fer vos enveja però guaauuu quina passada, l'any que bé hauríem d'anar tots, jo avui ja he sortit a entrenar pensant en la cursa del 2007.
Agrair el suport de tots via sms (Elena, Mauro) i telefònic José Manuel Tarazaga penso que encara que no estàveu allí físicament la cursa l'hem fet entre tots i ja se sap l'unió fa la força.
Bé, marxo 5 dies de vacances, espero que quan vingué esteu tots aquí per anar a fer un cafè i si cal una galteta de ministre.

Abur