03 de novembre 2006

Nou Fòrum sobre Entrenaments de Muntanya a les Terres de l'Ebre

Vos comunico que s'ha inaugurat un Fòrum a la pàgina 10de1000 sobre curses i entrenaments de muntanya a les nostres terres. Més enllà de les nostres sortides, que ja reflexem en aquest bloc collonut que tenim, però que només mirem natros i Hermini, espero que al fòrum hi participe gent de totes les TTEE i forasteres i forasters que vinguen a esgarrinxar-se les cuixes per les serres del sud de Catalluna. Animeus a participar-hi, donant-vos d'alta com a usuaris amb un nick.
Si m'aclaro penjaré un link per aquí al costat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

De moment està en obres. Així que si entreu i no el trobeu, la kulpa fue del xaxaxà.

Anònim ha dit...

Xaics,
n'hi ha un que viu un ratet lluny (pels Peru's) que també fot ulladetes a aquest blog tan re-xulo que us heu muntat! Ja podeu afegir un visitant més a la vostra estadística!
Feu molta enveja, amb les vostres sortides caprines per les terres ebrenques... i de més enllà. No pareu, que encara queden molts barrancs i carenes que trepitjar.
Au! Records des de la terra dels inkes,
Javier

Anònim ha dit...

Hòstia Javier, me n’alegro molt de tindre noticies teues i veure que no se t’han menjat els indis.
Ja veus, neros com sempre, anar fent la cabra per n'aquestos barrancs. Però tranquil que ne deixarem alguns per a quan tornis.
Una abraçada de Isa i Mauro.

Anònim ha dit...

On diu neros ha de dir natros (!)

Anònim ha dit...

Xeics, Mauro&Isa. Ja veieu, jo sempre me'n recordo de vatros. Manteu les cames fortes per no parar mai de tracalejar per les muntanyes. Doneu records a la rabera trailera,
Javier