13 de febrer 2007

Entrenant per la Moleta d'Aufara

Entre els que van anar a la mitja de Barcelona, els/les que estan lesionats (algú amb més cuento que calleja) i els que van sortir de marxa, al final a la sortida matutino-dominical vam ser 3 i el cavo, això si érem els millors. Aquesta vegada, a diferencia de lo que acostumem a fer, que diem que estarem prompte a casa, i sempre arribem tard, quasi ho aconseguim, dic quasi per que com que vam acabar a les 12, i era prompte vam anar a fer una cerveseta (o varies) al bar de Calau al Reguers, i ens vam relaxar una miqueta....
Be, lo recorregut que vam fer es un del classics que solem fer quan tenim pressa, i es: Bassa d’Osseres, Pi del Perilló, Font de Perera, Vall de l’infern, Moleta d’Aufara, Font de Domingo, Font Nova, Font de Perera, Pi del Perilló, Bassa d’Osseres, en total 2 h. 48 m. i 1500 m. de desnivell acumulat.
Per cert s’ha posat de moda aquesta zona, per que no vam parar de trobar-nos gent caminant i amb btt, suposo que la faena del Parc de netejar i senyalitzar els recorreguts, està donant els seus fruits, enhorabona.
ossera

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pos si que es veritat que eren los millors.

Anònim ha dit...

jeje los millors de l'IMSERSO

Anònim ha dit...

una mica de respecte a la gent de edat