13 de maig 2007

Resum Maratoimitja

Van patir molta calor però com podeu veure de gana no en van patir gens


UNA GRAN MARATOIMITJA
Un total de 822 participantes de los 1.118 que tomaron la salida consiguieron finalizar la novena edición de la MaratoiMitja Castelló Penyagolosa.
El dominador absoluto fue Remigio Queral (Club Maratoimitja) que finalizo la carrera con un crono de 5 h 41´55´´, media hora por delante del segundo clasificado Raúl Ibáñez (Club la Pedrera) 6 h.10´08´´ y del tercer clasificado José Manuel Valls ( Club Mim Clinic) 6h 15´05´´ El fuerte calor impidió a Remigio batir su propia marca del año anterior, llegando a meta con cuatro minutos de retraso. La presente edición de la Mim fue un monologo para Remigio que domino la carrera a fin sin dar opción a ningún rival de seguir su estela. La emoción se situó en la lucha por la segunda plaza entre Raúl Ibañez y José Manuel Valls que protagonizaron una gran carrera entre la Lloma y el Marinet., decantándose esta lucha finalmente por el primero. Ambos atletas que también pertenecen al club la Pedrera de Borriol se felicitaban mutuamente en la línea de meta.
En categoría femenina las dos primeras plazas fueron para atletas del club Ani Muñoz Culebras 7 h 18´ 25 ´´ y Mercedes García Higon h 25 ´ 40 ´´. La carrera femenina estuvo mas igualada, auque el ritmo impuesto al principio de carrera fue excesivo y fue a partir de Xodos donde Ani tomo el mando.

Lleguir més>>>

Algunes fotos de la cursa
marato i mitja castello penyagolosa

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Carlos, Perales, Paco, a veure si feu lo resum!!!

Anònim ha dit...

ja en tenim un altra .Elena per favor a les fotos no ten rigues a nesta pujada ultima vaig parar 3o4 vegades no mentrava mes aire calent als pulmons,felicitacions a tots-es molt dura per la distancia i la calor pero val la pena adeu i salut marti

Anònim ha dit...

felicitats campeons!!!!!!deu ni do pero hasta el final tots sou craks

Anònim ha dit...

enhorabona a totes i a tots. especialment a elena que torna a donar guerra.

Anònim ha dit...

Marti, estava rient perque: primer no portava tants kilometres a l'esquena com tu i segon perque estava contenta de poder estar alli, ja en tenia ganes.

Gracies oudur no saps com ho desitjava!!

Felicitats a tots i totes!!

Anònim ha dit...

checs qui es este Ramon Sales que surt el primer de la classificació de la UEC.

Anònim ha dit...

Isa, Montse, Elena, que tal la cursa ?
Es prou llarga i dura ?
O vos heu quedat a mitjes ?

Anònim ha dit...

ESTE RAMON ES UN FIXATGE D'ULTIMA HORA,QUE VA COM UNA MOTO O SI NO PREGUNTEULI A PERALDINHO QUE NO VA PUGER SEGUIRLO, A PAULS JA ESTA CONVOCAT.

Anònim ha dit...

joder deu estar content peraldinho!!

Anònim ha dit...

pel que veg ja molt crac amagat penseu que me faig gran i necessito gent jove que magafe el relleu desde que no esta el megacrac ENRIQUE soc lo mes gran ime teniu que cuidar.Adeu penseu que san de puja 20 garrafes d'aigua al Vacarisal ja servira d'antreno .MARTI

Anònim ha dit...

ei dimecres ja estare una altra vegada entre tots vatros, ja tinc ganes de vore-vos i de sortir a corre en tots vatros, i ara encara més, que a tornat el culet de referència, a perdó Elena, que deu estar com una moto, no que mos posa com a motos, que no es el mateix!!!
Bueno despues de la marató de Viena i d´uns mals moments personals, ja torno en ganes de corre i de fer sparillos, que s´aproxima l´estiu i penso que n´hauriem de fer un, i no seria mal dia el divendres, per anar fent esperit de cursa de Paüls, bueno dimecres en parlem a la UEC, vinga molts besets per a tots!!!

Anònim ha dit...

Qui es este paio ????

Anònim ha dit...

NO EN TINC NI IDEA PERO....ALGO CALENT SI QUE HO ES