23 de setembre 2007

Sortida d’entrenament 23/09/2007


Pujada al Castell de l’Airosa


Per fi hem reprès els entrenaments dels caps de setmana amb una volta preciosa per la zona del Castell de l’Airosa i el Coll de Lloret.
Quan hem sortit, lo dia amenaçava pluja, però mos ha respectat i fins i tot hem tingut sol al final de la sortida. Lo que es diu córrer, hem corregut una miqueta, però de xalar i fer lo pixina, un fart (mireu les fotos).
Sabent les botifarrades que mos esperen les properes setmanes, a l’arribada no hem volgut abusar del colesterol i hem tirat de musclos, tot un clàssic a l’avituallament del Mas.
Espero que si no és pel musclo, sigue per la pixina, però que els lesionats tornen pronte als entrenos i als despistats que los servixque d’escarment per a propers deumils.

by pako

castell erosa

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Trobo que això de fer lo pixina se us dóna molt bé. Quina envejeta que tinc, eh? Natros a la Mercè rodejats d'asfalt però bé, ja vindrem encara que només sigui a menjar els musclos.

Anònim ha dit...

quan vulguesseu aviseu de que feu una sortida si no saveu qui soc mireu qui falta a la foto i ho veureu,ara aixi hau quedat tambe!!!!

Anònim ha dit...

Que qui falta a la foto????

Ho sento molt pero no fa falta ningú.
Qui ve benvingut sigui, i qui no ve... ell seu perd.