06 d’agost 2008

1ª CURSA URBANA LA GALERA 2008

El passat dissabte dia 2 d´agost es va celebrar a la Galera la 1ª cursa urbana amb representació UEC de Nando i qui escriu aquesta crònica Xavi Giné.
Temps d´arribar ja vam veure un ambientàs, amb uns vuitanta inscrits de tots colors, i les nostres primeres paraules ja van ser....Uf! hem penso que tots aquests fan pinta d´anar molt depressa. Be la cursa era un circuit d´uns 3.5 kmts al qual es tenien que donar 3 voltes, meitat asfalt i l´altra meitat es feia per un camí que feia cap al barranc, on el terreny era pedregos, o sigui de sortir a tope i arribar com puges, dit i fet, només sentir el tret de sortida no sabíem si ens havíem equivocat de cursa i ens havíem apuntat al 100 mts llisos o si allò era real, doncs si, era real, van sortir a un ritme endiablat ja que clar, aquests de La Galera van ficar la mel a la boca a tothom donant premis en metàl·lic...............i amb la crisi que hi ha, ja us podeu imaginar, al 200 mts de sortir ja es va formar un grupet capdavanter al qual els dos representants de la UEC s´hi trobaven, el que passa es que es veu que no ens volien ja que als 2 km s’en van anar a buscar la setmanada, nosaltres ens vam ficar el ritme mes alt el qual podíem aguantar fins al final, i així va ser, vam arribar a meta jo en 15ª posició i a poques posicions l´amic Nando, que aquesta setmana s´ha confós i ha canviat el pla d´entrenament per les nits del renaixement, però com tots ja sabeu i ha demostrat aquest tipus de curses en condicions normals se li donen molt be.
En arribar a meta ens enterem de qui havia guanyat...Alibaba i els seus discipuls, un de tots els marroquins, campió d´Espanya de 1500 i 3000 i amb una millor marca de 28 min. als 10.000 mts no res....una llebreta, tot plegat per a nosaltres un bon entreno, ara fins la nocturna de Tivissa- l´Ametlla que aquesta segons tinc entès es costa avall.
By Xavi Gine