15 de setembre 2008

Crònica dels 10 km de La Ràpita. 21/09/2008

Aquest diumenge 21 de setembre es va celebrar a Sant Carles de la Ràpita la cursa de 10 km amb participació estel·lar per part dels uekeros/es, tan esperada aquesta setmana, ja que ha estat una mica plena de polemica sana ente Xica Trail i Leo.
Ja de primera hora es podia veure el nerviosisme que es respirava. Només arribar a recollir el dorsal n´hi havia per a tots menys per a la Leo que es va queda sense, llavors li dic que agafe el de meu germà Albert que s´havia inscrit pero que per molèsties al genoll no vindria, cosa que la va omplir de forces i moral, fent un temps que deixava la polèmica tancada per aquesta cursa.
Les sèries i la monitorització de Xica Trail no havien donat el seu fruit, les cames no havien anat a ritme de monitor........però ojo, ha pogut ser una prova i els resultats surten a la mitja de Jesus??????
Pel que fa tots els altres uekeros molt bé, acabant de ficar els motors a punt i augmentant la velocitat, ja que aquestes curses sempre van bé per a tindre una mica més de velocitat punta.
I per part meua i com diuen alguns en fase de mutació cada cop en millors sensacions i tot això i juntament amb la birra final que va servir per cantar el "cumpeaños feliz" a Carlos que era el seu aniversari.
En fi, una altra jornada amb ambient esportiu. També dir a l´organització que ha aprovat amb nota, ja que per ser la 1ª cursa se l´han currat força, fent-la com si fós oficial, marcant tots els punts quilomètrics i senyalitzant tot el circuit amb cintes, avituallaments i encara amb obsequi als participants. Ara fins el proper fi de setmana a Alcanar on es tornaran a veure les anomenades destrals.
by Javi

14 comentaris:

Anònim ha dit...

SI NO PASSA RES FARE LA DE 10KM I LA DONA L'ACAMINADA.SALUT I COURAGE MES QUE MAI

Anònim ha dit...

jo tambe

frad-nand ha dit...

idem

frad-nand ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
frad-nand ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
javigine@gmail.com ha dit...

Potser jo tambe, incognit fins l´ultim moment

Anònim ha dit...

MARTEN NIKE
frad-nand
frad-nand
frad-nand
Puça
Javi

Anònim ha dit...

cuidado nomes hi ha 300 places i van que volen, jo ja estic inscrit, anire xino, xano, o a lo millor pim, pam, depen lo que tinc clar que de forçar re de re.

Anònim ha dit...

Eics va a vore si baixeu un bon grup! pa una q sen fa aki a la ràpita... Hi haurà sorteig d regals tame. En acabar la cursa voleu fer un dinar aki a la ràpita? Va animeu-vos.

Agustí (rapitenc)

Anònim ha dit...

MAI CREMAT LA VISTA INTENTAN LLEGI LO TRIPTIC,MOS PODEM APUNTAR LO MATEIX DIA?

Anònim ha dit...

te pots apuntar lo mateix dia hasta les 9, si queden places (limit 300)

tambe pots pujar lo zoom o fer servir una lupa

Anònim ha dit...

ES QUE SOC UNA MICA JUSTET,JO I LA DONA JA MOS HEM APUNTAT PER INTERNET,GRACIES

Joan Curto ha dit...

jo tambe vaig a fer la cursa

Anònim ha dit...

CURSA DE SAN CARLES DE LA RAPITA

Aquest diumenge dia 21 de setembre s va cel.lebrar a San Carles de la Rapita la cursa de 10 km.amb participació estel.lar per part dels uekeros/es, tan esperada aquesta setmana, ja que ha segut una mica plena de polemica sana ente Xica Trail i Leo ja de primera hora es podia veure el nerviocisme que es respirava, nomes arribar a recollir el dorsal n´hi havia per a tots menys per a la Leo que es va queda sense, llavors li dic que agafe el de meu germa Albert que s´havia inscrit pero que per molesties al genoll no vindria, cosa que la va omplir de forces i moral fent un temps que deixava la polemica tancada per ha aquesta cursa, les series i la monitorització de Xica Trail no havien donat el seu fruit, les cames no havien anat a ritme de monitor........pero ojo, ha pogut ser una prova i els resultats surten a la mitja de Jesus?????? pel que fa tots els altres uekeros molt be, acabant de ficar els motors a punt i augmentant la velocitat, ja que aquestes curses sempre van be per a teindre una mica mes de velocitat punta, i per part meua i com diuen alguns en fase de mutació cada cop en millors sensacions, i tot aixo i juntament amb la birra final que va servir per cantar el " cumpeaños feliz"a Carlos que era el seu aniversari.En fi altra jornada amb ambient esportiu. Tambe dir a l´organització que ha aprovat amb nota, ja que per ser la 1ªcursa se l´han currat força, fen-la com si fora oficial, marcant tots els punts kilometrics i senyalitzan tot el circuit amb cintes, avituallaments i encara amb obsequi als participants. Ara fins el proper fi de setmana a Alcanar on es tornaran aveure les anomenades destrals.

Javi