23 de desembre 2008

Sopar de Nadal


Este va ser un sopar increïble, d'aquells que es recorden, dels que fan piña, on vam acudir 30 uequeros disposats a recordar coses de la temporada i gaudir d'un sopar de germanor.
I aixi va ser, bon soparet, moltes rises, molt de vi, molts comentaris i tots molt guapets sense pantalonets curts ni malles.
En acabar el sopar el jesusenc i el roquetero van fer entrega a tots els corredors de la uec presents unes fotografies per que tots recordiguen este gran dia i este gran any, crec que va ser un detall molt bonic i espero que a tothom li agrades, va sorgir fer-ho amb l'amic el jesusenc i crec que a part de tot el bonic que va ser fins i tot va ser una mica emotiu, l'any vinent més.

Després del sopar vam anar al buda per acabar la festa i......vaja festa tu, allí va apareixer l'alcalde de Campredo i un grapat d'autoritats que només de recordar encara ric ara i va ser un final de nit impressionant, esperem que tots ho haguin passat com a minim igual que jo.
By Puça

2 comentaris:

Anònim ha dit...

molta culpa del bé que ho vam passar la van tenir Puça i Xavi, ens van fer emocionar i riure a la vegada. Gràcies per ser com sou!!

una vegada activats ja ens va ser fàcil continuar passant-ho bé, en vatros està assegurat.

com deia l'altre dia "VOS ESTIMO"


elena

Anònim ha dit...

TARA ha dit.

Els amics de la UEC,a la Eva i a mi ens feu pasar uns ratos super divertits. ¡¡¡ Visca els amics de la UEC !!! Lo de Puça i Royo un 10, detalls com aquets fan especial la velada.

BON NADAL a tots i totes.