14 de febrer 2010

SEXO DEBIL……..i una Mrrrdaaaaaa!!!



Ara ja començo a tindre clar que una de les mesures que pot fer l’impresentable de la cella per ahorrar diners es liquida lo Ministerio de la “miembra” ministra Bibiana i si no esta convençut que se pase per alguna de les carreres del circuit i vera lo que es caldo de bo. Si no com s’explica que surtin a tope no se tingue ni rastre de la primera, te revente la segona i quan entres a meta pensan que “avui s’ha corregut…eh!” domes te gires i ja esta entran Elena per la meta. Pero per la mort de deu!....es que domes que hagues tingut que para “a canvi l’aigua de les olives”…que hagues pasat!
Es que ademes no es que te pasen perque los circuits son facils, corredors, en poca dificultat, etc. etc. es que a les parts tecniques, les que diguemo clar: “Les que son per a homes” es que es aquí a on encara te machacen més!
De la cursa se pot dir que encara que li han sobrat uns quans quans quans kilómetros de pista al final han conseguit trobar la veta de Muntanya i com es habitual en algún troçet de los “que se los traen”. A mi particularment m’agraden mes les curses de primer cap amunt i después cap a vall, aixi que esta m’ha torturat especialment perque quan te pensaves que ja era tot baixada…… pos no, los “malditos dientes de sierra” dels planos que en realitat eren com la pujada final de Miravet (mas o menos..) o sigue que hasta los “c…llns” pero claro, total vist per a lo que servixen….
La sortida, encara que en una temperatura de -3 graus s’acalentat de seguida i per un moment he pensat. “que li pasa avui a tothom” pero he pensat que deuria ser pel fred i después de pisteja pisteja i pisteja ja mos ham començat a enfila cap amunt…i allavons la primera motivació, no m’ho podía creure pero per un moment hem estat reseguin una…Trinxera de la Guerra!! Allavons ja m’he acalentat pensan “que si no hay que ceder terreno al enemigo” “que si defensa a ultranza” que si “Resistir!!, Resistir!! i Resistir!!”, “NO PASARAN!! NO PASARAN!!” pensaments de ardor guerrero que com vos dia al principi se m’han acavat de cop quan la Debats m’ha pasat….en fin… otros tiempos que diría aquell.
Reconeixement a la organitzacio per la currada de limpiar i desbroçar les senderes i com no per les pastes, baldanes, llangoanisa i demes que estaven de muerte.


By Loteria Davidson




Fotos de Oscar 
Fotos de Teo 

8 comentaris:

Mauro ha dit...

Be, un pernil que no se fotran los canareus.

Anònim ha dit...

Jo dec los postres a la colla....Pastisseta

Anònim ha dit...

La classificació on surt?

Anònim ha dit...

a la web.....la pregunta és quan?

Anònim ha dit...

cal pagar un xip (que a l'organització no li ha costat un duro) per no poder veure les classificacions de les curses hasta 24 hores (amb sort) més tard?

Anònim ha dit...

i a sobre et regalen 5 minuts !!!

Anònim ha dit...

i los parcials al diploma i au!!

hh ha dit...

hola