13 de setembre 2010

Sense despentinar-mos!.


A falta de fotos aquí teniu la dels regals
Abans que la crònica, retre homenatge a tots los organitzadors anònims que deixen de dormir, d’estar tranquils, d’atendre als seus, de viure en definitiva per a que natros poguem anar a fer la cursa del Pastisset, del Llop, de la PL de Tortosa o qualsevol altra, aquí, a l’Alt Maestrat o al Baix; a tot arreu vaiga, que n’hi ha moltes i no voldria deixar a ningú fora.
Al bloc de la cursa ja s’han fet les crítiques constructives així que aquí toca dir altres aspectes: feia dies que no trobava una bona bossa del corredor, amb l’encert de Turisme de posar tota mena d’informació local i comarcal i la samarreta-dorsal que sempre li dóna un altre colorido. Un circuit rapidíssim i que pot marcar història amb mínimes variacions. Lo final al pavelló firal també és un nou referent que cal seguir aprofitant.
De la carrera dir que tot i ser a principis de temporada per a molta gent, los corredors van respondre. Uns resultats de present i de futur: un que no es va despentinar va ser Llorenç Sales (oco, 1’49”14 en 800 metres amb 22 anys: per mi dels millors atletes de les nostres terres de tots los temps juntament amb Laia Forcadell i Norbert Ricart), present i sobretot futur. 2n va ser un tal Ferran, present, i que tampoc es va despentinar però això va ser degut a motius diferents. En noies, tenen present i futur, Gemma Colomé i Mireia Guarner, que gairebé empaten per la victòria; i qui també té un present, també fent podi, Leo Antó. 

8 comentaris:

Mauro ha dit...

Enhorabona als organitzadors per la iniciativa i a tots els participants. Poc a poc anem fen un calendari ple i variat que anima a molta gent a posar-se les espardenyes, es un goig la quantitat de corredors que es poden veure entrenant per la via verda, lo canal o lo barranc de la llet.
Ja tenim curses de muntanya per donar i vendre, la cursa del llop, lo triatlo de xerta, l'ironman de l'Ampolla, la mitja de Jesús, los 10000 de La Ràpita i ara de Tortosa. Que volem més ? potser una marató.... vinga a veure qui meneja fitxa.

Angel ha dit...

M'has tret lo pensament del cap! lo domenge, ho estaba pensant: cmo quedaria una marato o una mitja pels carrers de la ciutat?

A vore qui s'anima!

Paco Murall ha dit...

pos una mitja, un fart de pegar voltes i una marató, amb biodramina als avituallaments

Manolo"the Big" ha dit...

Si pero si surts de Tortosa per el cami del mig, a la rotonda entras per L'Arrabal, voltes per la zona que se esta fen nova i volteta per la ciudad casi que ja estaria. O pot se no?

fran ha dit...

....això, això i pujar a migcamí baixant pel barranc anquell de remolins i tirar per la vora lo riu (ara que això d'aprofitar el riu per algo està prohibit a tortosa, no?)

Angel ha dit...

Sempre se pot voltar a la rotonda de Paitrosos.....

lo manso ha dit...

Pos possats a passar-li lo mort (o l'embrio per ser positius) d'aquesta possible marató, ara que tinen pont, una passejadeta pels pobles del Delta... planeta planeta planeta, sols un parell de passades pel pont i OKO en lo vent.

MARTI ha dit...

moltes idees i despues sempre som los mateixos.jo ja he plegat de tot.DIOS DIJO HERMANOS NO PRIMOS