24 d’octubre 2010

La volteta guai

 
Jo no vull fer la competència al blog del CUCUT, però ja feia massa dies que el blog TRAIL estava mort. Aixina que, a animar-se tots i totes i a passar cròniques!! Aquí en va una: VELLS AMICS I AMIGUES, BELLES AFICIONS.

Bé, hem quedat prontet a 4 camins uns quants dels que se’ns havia ressistit Ulldecona. Creient que seriem quatre i l’astròleg, al final, com sempre, los millors. Per una plaça no hem pogut anar tots en la furgo, però sort d’això, perquè los mossos estaven vigilant ‘Los Pilans’.
Hem sortit del Pou de les Neus en direcció Clotes, on hem esmorzant amb un altre grup d’excursionistes que venien d’Horta i dels qui hem conegut a Jaume, sense Sandra, que s’havia equivocat de direcció i havia fet cap a Londres. Ràpid, ràpid hem continuat cap a la Vall d’Uixó. Hem pujat per la senda de ‘los Zuzukis’, on Mauro ens ha explicat les aventures i desventures motoritzats a 4 rodes, a 2 rodes o a 4 potes (aquesta última ho dic per la fantasia eròtica dels que feien nosa al mig de la senda...). I quina pujadeta!!
Hem continuat cap a Terranyes, Camí de la Gavarda, pujar a la Mola...I algún rovelló que altre encara quedava!!. Ja me veus a Isa en una bosseta on casi tots (eh, Martí?) hem posat lo nostre bolet. Puça ha estat el campió, però crec que se’ls han cruspit tots los kefes. Hem seguit cap al Mascar i allí la última pujadeta fins als cotxes. I com no, Carlos, com un coet, ja ens esperava cervesa en mà.

Uns 21 km en gairebé 1.000 de positius i unes 4 horetes de xalera. A repetir-ho pronte, això és lo que hem de fer.

By Maggie

5 comentaris:

Leo ha dit...

Bueno suposo que un altre dia es farà una altra sortideta, perque això no s´ha de perdre. Molt xules les fotos i pel que veig ja ha tornat el "novio"...

ISA ha dit...

Avui hem recordat vells temps i la veritat és que hem xalat molt; això no ho hem de deixar perdre i a vore si a la pròxima sortida som molts més.

lo manso ha dit...

Ei! no em feu envejeta. Jo per aqui tot solet. Molt be Marga a vore si animem lo blog entre tots. Aixo va pels que van anar a la cursa d'Ulldecona...

elena ha dit...

Ostres quina envejeta, quan temps fa que no faig una sortideta així, a la propera m'apunto!!
si vau xalar eh??

jo a Ulldecona vaig patir una miqueta, aix aix.....

Anònim ha dit...

nou saps tu bé!! lo que vam xalar jaja