14 de desembre 2010

PREMIS ESPORTIUS DEL BAIX EBRE

Corredors de Muntanya premiats 2010
El Consell Comarcal del Baix Ebre i el Consell Esportiu del Baix Ebre organitzen  la setena edició dels PREMIS ESPORTIUS DEL BAIX EBRE, amb la voluntat de premiar els bons resultats dels esportistes, clubs i entitats de la nostra comarca, però també de fomentar la responsabilitat i el civisme en el camp de l’educació esportiva. En aquesta ocasió, i amb  la voluntat de continuar fent la festa itinerant, la trobada tindrà lloc el proper 18 de desembre 2010 al Pavelló de Remolins de  Tortosa (18’00 hores).
Les bases dels premis estableixen que seran objecte de reconeixement els esportistes del Baix Ebre  que hagin obtingut com a mínim un pòdium territorial (àmbit de la nostra demarcació) o, en el cas d’un equip, un títol similar o un ascens de categoria, també en l’àmbit nacional o estatals. Al marge dels reconeixements individuals el jurat atorgarà premis específics i tres grans guardons: Millor Esportista/Equip Escolar del Baix Ebre 2010, Millor Esportista/Equip Federat en edat escolar del Baix Ebre 2010, i Millor Esportista/Equip en categoria Absoluta del Baix Ebre 2010.
  
Podem confirmar que els següents esportistes rebran un premi el dia 18 de desembre, sense excloure la possibilitat d'incoorporar d'altres noms abans d'aquesta data:

CURSES DE MUNTANYA


·     Ragna Cathelijne Debats, del C.E. Xerta, 1a classificada en absolut femení, èlit femení i sènior femení al III Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre.
·     Ana Belen Balagué, de la UEC Tortosa, 3a classificada en absolut femení i en èlit femení, i 2a en sènior femení al III Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre.
·     Ramon Curto, independent, 1r classificat en absolut masculí i sènior masculí al III Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre.
·     Ahmed El Qayed, de la UEC Tortosa, 2n classificat en absolut masculí, èlit masculí i sènior masculí al III Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre.
·     Kiko Martí, de l’AEC Terra de Fang, 1r classificat en èlit masculí al III Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre, component de la selecció catalana de curses de muntanya, onzè a la Copad’Espanya i tercer per equips, segon classificat al campionat de curses de muntanya de Catalunya, i setena posició a la marató de Toubkal.
·     Montse del Aguila, de la UEC Tortosa, 2a classificada màster femení al III Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre.
·     Isabel Arasa, de la UEC Tortosa, 3a classificada màster femení al III Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre.
·     Toni Garcia, del Coll de l’Alba Running, 2n classificat màster masculí al III Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre.
·     Maria Elena Ferreres, de la UEC Tortosa, 2a classificada veterà femení al III Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre.
·     Maria Reyes Valero, de la UEC Tortosa, 3a classificada veterà femení al III Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre.
·     Iñaki Segura, de la Joca Alpí, 1r classificat júnior masculí al III Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre.
·     Llorenç Vericat, de Running CV Roquetes, 3r classificat júnior masculí al III Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre.

·     Equip de la UEC Tortosa, campió del III Circuit de Curses de Muntanya de les Terres del’Ebre.
·     Albert Ginè de la UEC Tortosa, 1er cursa del Llop.


CONSELL ESPORTIU BAIX EBRE