17 de gener 2011

Tor des Géants


Ni els 166 km del Ultra-Trail du Mont-Blanc, els 250 km del marató dels Sables, o els 300 km de La Petite Trotte à Léon, ja son suficients per al corredors de la UEC, aquest any volen donar una volta més a la rosca, i s’han plantejat participar a una nova bestiesa que s’han inventat als alps. Es diu el TOR DES GÉANTS , una cursa de 330 km i 24000 metres de desnivell positiu que es celebra el dies 11 a 18 de setembre a la Vall d’Aosta, amb sortida a Courmayer al mateix cor dels Alps italians. Les inscripcions es van obrir el passat dissabte 15 de gener, amb un límit de 500 corredors i a hores d’ara ja porten 349 inscrits, dels quals 32 son de “spagna”, i entre ells es troben (de moment) els nostres companys Ferran Sebastià,  Paco Estorach, Karim Chouaib, Carles Balagué i Elena Ferreres,  també he pogut veure a gent molt coneguda com son  Marc Balañá, Montse Sisteré, Josep Maria Benavent, Jaume Garrosset i l’Enric Terricabras, entre altres.
Aquí us deixo l’espectacular vídeo promocional per que us féssiu una mic d’idea de lo que representa un cursa així.




Aquí teniu la web 
i aquí els inscrits.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Ferran Sebastia i la Montse sistere

Anònim ha dit...

eics m'en dono vergonya de dir que he fet una cursa de 10 km,sou mol grans.sabeu que teniu lo meu recolzament i afecte.COURAGE I AVANTTTTT.¡¡¡¡¡.MARTI

marten de la bovine forever ha dit...

lo video espectacular¡Paco crec que gana no en passaras os avituallaments semblen,potens.marti

Agustí ha dit...

WOW!!!!!
Espectacular....
Jo quan sigui gran també vull fer alguna cosa pareguda. Aquest any no puc perquè per aquells dies tinc un curset de ...(encara no ho sé) però ja veig que no podré ni anular ni canviar-lo, je,je.
Segur que xalareu i com és ja habitual tindreu el nostre suport des d’aquí.
Al mateix temps també estic molt content perquè aquest nou objectiu vostre augura per aquest estiu uns ‘antrenos’ de lo més potents i serà divertit poder compartir-los. Salut

Anònim ha dit...

A les fotetes de dalt l'únic que pareix patir es el primer.
Es possible?

Anònim ha dit...

I Peraldinyo???

? ha dit...

I tú?

lo manso ha dit...

Co...ns, quina presió!
No en tenim prou en lo canguelo posterior a la inscripció, que hasta foto i tot ens han possat.
Ja sabeu que ens agradaria que us apuntesseu com més millor: com més som més xal.lem. Però entenc que per unes coses o unes altres no pot ser (tot i que encara queden un centenar de places). Us trobarem molt a faltar, sobretot a Isa i Perales (ai que em cau la llagrimeta).
Bueno a entrenar que això ja esta a prop.

Joan Forés ha dit...

El fet de mercar-vos any rere any reptes cada cop més dificils i assolir-los sempre diu molt de vatros. Canya cracks això ho teniu al pot!!!! Sou històrics!

elena ha dit...

Manso m'has passat davant!!
Jo també volia dir que m'agradaria que puguessem anar tots, però i que no s'enfade ningú,trobaré molt a faltar a dos persones: a Isa que fins ara he compartit totes les "animaladetes", però que per motius familiars aquest cop no podrà ser. Isa t'enyoraré!! i com no a Joan, ja que per a mi, en aquests reptes, és una de les figures que ha d'estar.

Moixonet ha dit...

He sentit dir que Isa està preparant lo dels Sables, sabeu alguna cosa?

Leo ha dit...

Bueno valents i valenta sou únics, no vos fa frente res. Jo que estic apuntada a l´ultra de Xerta estic "cagadeta" i solament són 104 km? . Vos admiro molt!!!!.

reyes ha dit...

¡elena!, que m' havies dit que aquest any t' ho prendies amb calma i que no faries cap bestiese, ¡ ets imposible!, peró sè que ho podrás fer, estat molt forta... per a mi aquestes coses s' han acabat... si no passa res anirem a la cursa del pastisset d' espectadors per donar ànims.... petonets crack.....

elena ha dit...

és lo que tenia pensat Reyes, aquest any volia fer bondat.Però no sé, m'he deixat enredar,me van pegar alguna espenteta,jeje.

A tu ara et toca gaudir del teu xiquet.Tranquila que ja tornaràs!!

va Leo que el ultra de xerta segur el faràs molt bé!! que ens coneixem!!