18 de setembre 2011

Finishers

Tota la colla de Tarragona i Ebre, Enhorabona campions !









7 comentaris:

Tara ha dit...

Sou molt grans!!!

Mi mas sincera enhorabuena.

MANOLI CXM ha dit...

EM PLENA D'EMOCIÓ veure-us en LES FOTOS META, VESTITS DE finishers. MOLTES FELICITATS, DONA DE FERRO. IMPRESSIONANT AGUANTAR TANTES HORES EN GRUP AMB TOT ELS MOMENTS DIFÍCILS DE CANSAMENT ESGOTAMENT ... SOU MOLT GRANS.

macagundena ha dit...

vaia cara de felicitat que feu!!!! qualsevol diria que sou FINISHERS!!!! (jo també pagaria per veureu l'altra cara de la foto de l'arribada - puro morbo)

Javi ha dit...

Enhorabona a tots, heu fet una gesta mol geant, s´ha de tindre de tot i molt per aconseguir-ho, moltes felicitats FINISHERS!!!

elena ha dit...

Moltes gràcies a tots i totes els que ens heu enviat energia positiva per poder tirar endavant.Ha estat una gran experiència tant a nivell esportiu com humà, jo he sortit molt reforça a nivell personal.

Tant aviat com pugue faré una crònica, però en aquests moments no sé per on començar, necessito anar assimilant tota la informació que he rebut.

Gràcies, Gràcies, Gràcies, per haver-nos donat aquesta rebuda, sou els millors!!

reyes ha dit...

Moltes felicitats a tots, Elena m' has tingut amb el cor en un puny tota la setmana, m'aixecava per la nit perque no podia dormir i el primer que feia era mirar l' ordinador. Savia que si sorties ho acavaries i més amb el companys amb els que anaves. Enhorabona perque amb la lesió que habies tingut sé que anaves amb molt de respecte, ara , recuperat peró de debó, que sempre m' enganyes , en doncs consells que tu no compleixes. Petonets per a tots i moltes felicitats, de tot cor...

Anònim ha dit...

Què dir que no us hàgin dit! Sou una passada en tots els aspectes.
Felicitats i ja us dono un achuchon quan us vegi. Molts bessitos! Espero veureus aviat!
Monix