04 de gener 2012

Quin nivell ! o 1era sortida guay de l'any


Avui, als habituals dels dimecres s’han sumat uns quants d’estos que no tenen quasi mai vacances,  “els mestres”, i claro havíem de posar el nivell una mica alt, per a que no diguen que els dimecres ens la gronxem. Lo problema es que pot ser ens hem passat una mica i ara ens costarà mantindre el nivell.
La”ruteta” d’avui anava per les canals de la Barcina, amb bons desnivells i una miqueta tècniques, la meteorologia ha volgut posar el seu granet de sorra, i coi com la posat, fotia un vent per la Barcina i el Portell que sens enduia, a algun de nosaltres ens ha rebatut al terra i gairebé tots hem acabat una mica magullats, però lo que hem xalat, no te preu.

A algún lloc ens hem tingut d'ajudar, fins i tot al més fort de l'equip "la Tecla"
Una cordeta sempre va be. No Leo ?
Aquí tot eren risses. No sabien encara els que els esperava.
Primera prova superada.
De nit, magullats de les caigudes i pedrades,  mig perduts i amb un vent huracanat, i no es bonic aixó?
No es broma, no, fotia un vent......


https://picasaweb.google.com/isaarasa60/CANALDELABARCINA#

10 comentaris:

macagundena ha dit...

avui ha estat SUPERIOR, 5 sobre 5. les sortidetes wai del dimecres són alguna cosa més que un entreno!! són xalera, bon rotllo, cervesetes,correguts per llocs on només el Kefe et sap portar!!! Avui tots aquests elements s'ha conjugat a la perfecció! inclús el vent i la seva força han estat anecdòtics (bé! anecdòtics del tot no han estat... que encaea el sento per dins les orelles... o és el bolingon de tanta cerveseta tonta??? bé, en definitica 100% recomanable!!!

LEO ha dit...

Ha segut una sortida molt xula!!! Encara que algún ratet he patit un poc, menos mal de la cordeta que portava Mauro , que encara que no ho paregue en el fondo m' aprecia. El vent també ha segut impressionant, però la veritat és que mos ho hem passat molt bé!!! I per últim l' avituallament de rigor al Regues.Bueno el que em pena és que ara hasta setmana Santa no podré vindre.

lo manso ha dit...

Gràcies a totes i a tots per fer-nos XALAR tant.

Unknown ha dit...

Acabo de despertar-me i em noto tot el cos comdolit, per que be ens ho vam passar. Estem bastant bojos, es difícil d'emtedre que xalessem patint

Anònim ha dit...

Avuí estic una mica "asventada" no sé de què serà....jajajaja.
Gràcies a les poques vacances que tenim, avuí he pogut disfrutar de la primera volteta guai de l'any!! Ha sigut una passada! Moltes gràcies familia!!!! Monix

elena ha dit...

Si que xaleu si!! al menys aquesta vegada he pogut compartir la cerveseta de l'entreno guai en vatros! jeje

DANI ha dit...

La Tecla ja hi tornaria, però jo encara m'estic traient les puntxes de les mans!!! S'HA DE RECONÈIXER QUE ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ!!!

Tecla ha dit...

Ei, la proxima sortideta, si ha de ser així aviseu, que perseguiré algun gat i em ficaré els seus peus.
JO M'HO VAIG PASSAR PIPA, TOTS ELS DIES PODRIEN SER DIMECRES GUAIS!!!!!

Albert Giné ha dit...

Tant de vent i la única que queda dreta es Leo? mmmmmmmmmmmmmm

LEO ha dit...

Ets molt simpàtic Albert!!!! Tú no saps que portava moltes predes!!!!!