15 d’abril 2012

Cursa de Panxampla 2012


Panxampla,

Aquest passat diumenge 15 d’abril hem anat córrer pels senders de panxampla un grup generós de UEC’s i del que destaca la paritat: 13 guapetones davant 11 homenots i entre ells lo feo del Calatrava (malditofotografo). Els que vam decidir fer la cursa ens vam trobar un circuit retallat del disfrutat en les dues edicions anteriors. Aquesta variació reduïa la distància, de 30 km a 23, i el desnivell, de 2000 a 1600 m+. Aquest retall no li ha fet perdre els seus punts forts com la pujada a l’Espina, les sempre espectaculars Rases de Maraco sota un fort vent i la baixada per l’eixeregall de les Feixes. A més li ha aportat un nou tram, la baixada des de Cova Pintada fins el Toscà (per mi més exigent que l’eixeregall) una forta pendent per l’ombria sobre un pis molt relliscant de dalt a baix. Des dels xorros el recorregut pels Castellassos fins el poble és potser el més avorrit, suposo que ja estàs cansat i ho veus amb uns altres ulls.


Com sempre els avituallaments han estat encertats però sobretot, sobretot, sobretot, els avituallaments NO oficials patrocinats pel Manso (TU SI QUE VALES!!)... lo que t’alegra la cursa trobar enmig la senda una nevereta de càmping amb una cervesa fresca oberta al damunt on només cal veure, GENIAL!!.Agrair ara als fotògrafs, Paco i Mauro i també a Xavi Besalduch immortalitzant-nos en plena baixada.

L’únic que no m’ha fet el pes és el tema dels tiquets del final, espero que aquest moda no s’estengui gaire. Hi altres maneres de reduir despeses, imaginació al poder.


Per acabar i com a conclusió del que ha estat a nivell personal la cursa, no tornaré a córrer a ritme de Màster (psss!!! I anava tocat!!! Lo màster, of corse) i es que qui guarda quan ti menja quan vol i si apreto per molt bé que em trobi després se m’acaba la benzina i com li deia a ELECRAK, els kilòmetres posen cada un al seu lloc.Xavi Calatrava


CLASSIFICACIONS: http://www.cursapanxampla.com/classificacions.htm


Mes fotos: 
https://picasaweb.google.com/111088734051867903320/CursaDePanxampla2012?feat=flashalbum#


Fotos de Xavi Besalduch:
 https://picasaweb.google.com/111913716276618531641/CursaDEnPanxampla?authkey=Gv1sRgCOji9qKYwbPd1QE

Fotos del Manso:

4 comentaris:

Monrasin ha dit...

Buenos reportajes fotográficicos Mauro y compañia. Pero...¿he visto a Paco de fotógrafo? ¡No me lo puedo creer!!
Esta carrera tiene que ser muy, muy maja...¡y yo sin conocerla!

Ivan ha dit...

Que passa que la meua senyora i jo no estavem alli u ke??? Vale que sol fem la marxa pero tambe contem, no????

macagundena ha dit...

no t'enfadis Ivan, he contat a tots o sigui que la teva dona està al grup de les 13 guapetones i tu al grup dels 11 homenots. la crònica continua amb la cursa però t'animo a que facis una del que ha estat la marxa...

Ivan ha dit...

Lo mes destacable ultim avituallament que tenien all i oli, vi, baldanes, llonganissa, xoriço... Bonissim...