14 de gener 2007

Mitja Marató de Sitges

o me gusta la vaselina....

Mitja Marató de Sitges

Jo havia llegit comentaris xungos d’esta cursa a internet.
Lo circuit no m’ha agradat. Fent voltes com a pollastres pel Vinyet, per a arrear-mos després fins a Vilanova per aquella recta llarga i fea i després, més voltes, o potser era jo?. Podrien muntar-se un recorregut molt més xulo amb lo que tenen.
L’organització ha estat correcta en els aspectes del papeleo i guardarroba, però excepte els massatges, els serveis i els avituallaments, deplorables. Les dutxes feien temó, encara sort que l’aigua era freda, perquè hi havia un munt de maratonians apretujats i lo pot de la vaselina lo tenia lo kefe!!!
Ademés m’ha sortit una cursa nefasta (n’aprendré mai?) 1:34 i pico digue lo que vulgue la classificació.
Per culpa d’aquell asfalt salnitròs i insalubre se mos ha lesionat Martí, amb una contractura al bessó dret, res de greu, però perdrà una setmana d’entreno, deufase.
Tots los demés flors i violes. Joseluis i Albert, pletòrics. Xavi, immens, volia baixar d’1:30 i ha fet 1:28 (a ell i a mi mos han regalat un minutet a cada un, gentilesa de Thunar esports). Les xikes, contant-se xafarderies tot lo rato i los mansos parlant de política i/o de regates, han arribat en rabera, com a bones cabretes. Així s’entrena!!!
Lo millor de tot, los calamars a la romana i los grúmols. A la salut dels que no han vingut.
Te gusta la vaselina?

by pako


La nostra classificació

Pos. Pitrall Nom Temps
68 242 MORA MARTINEZ, JOSE LUIS 01:19:11
74 1220 GINE CID, ALBERT 01:19:30
361 1222 ROYO CURTO, XAVI 01:29:13
612 779 Murall Tallada, Paco 01:35:26
807 243 BALAGUÉ CASTELLS ANA BELEN 01:40:18
839 935 Fores Aguilo, Joan 01:41:15
1001 362 MARIA ELENA FERRERES SEBASTIA 01:44:29
1014 597 ARASA FAVA, ISABEL 01:44:52
1070 598 ORTIZ LLOMBART, MAURO 01:46:22
1071 1221 ESTORACH FATSINI, PACO 01:46:23
1072 1816 TARAZONA TERUEL, JOSE MANUEL 01:46:23
1266 291 SISTERE LLOP, MONTSERRAT 01:55:07
CARTOIXA BRUSCA, MARTI PROBLEMES TÈCNICS

27 comentaris:

Anònim ha dit...

I que bons que estaven los calamars a la romana i sobre tot les cerveses, que com es habitual mos les hem begut a la salut de Carlos

Anònim ha dit...

Molt bé nois, veig que esteu forts i Isa segueix guanyant a Mauro!!!
Bueno vos envio una mica d'info del marató de Viena. Si vos animeu a venir costarà sobre 1300 Euros per parella (Avió, transport des de l'aeroport fins l'hotel, 4 nits, hab. doble a hotel molt cèntric de 4 estrelles, excursió al Palau de Sissí...).
Les dates són sortida dijous tarda 27 /04 i tornada dilluns 1 maig tarda.
Si necessiteu més info www.viena-marathon.com

Dimarts en parlem!
Pep

Anònim ha dit...

ARA LO NORMAL ES QUE ISA GUANYE A MAURO,LO QUE NO SERIA NORMAL,ES AL INRAVERSA.MOLT BE LA CRONICA DE PAKO,ES MOLT ACERTADA.SOBRE LA CARRERA,LLASTIMA MARTI QUE ANAVA PER RECORD PERSONAL,I S'HA LESIONAT QUAN ESTAVA EN TEMPS.I MOLT BE EL JESUSENC,ENCARA QUE LI FALTA MOLT PER SER COM EL ROQUETERO.SOBRE LA MARATO DE VIENA PER MI VAIG JA QUE HEM COINSIDEIX AMB MADRID I PER AIXO VAIG AMB TOTS VALTROS.

Anònim ha dit...

I lo problema no es que m’hagi guanyat, lo problema es que avui no me puc ni moure !!!!!

Anònim ha dit...

ALGU SAP ALGO DE PIÑOS???
S'ESTARA ORIENTANT???
SAP QUE EL GRUP SEGUEIX ENTRENANT??
ESTARA ENTRENANT PER LLIURE???
DES DE AQUI ANIMAR-LO A VINDRE AMB ELS COMPANYS QUE FALTA EL ÑIC ÑIC

Anònim ha dit...

Me penso que deu entrenar poc, ja que m'han dit que està per l'Argentina tocant-se la PAMPA.

Anònim ha dit...

MOLT BÉ "BONROYO" PERÒ VEIG QUE AL FINAL NO TENIES EL MILLOR KULET I PER AIXÒ NO HAS ARRIBAT EL PRIMER.

DESDE JESUS EN AMOR. JEJEEJ.

Anònim ha dit...

AIXI QUE ESTA PER ALLI ESTE,VAJA QUAN ARRIBE L'APRETAREM UN POC.

Anònim ha dit...

QUE TAL MARTI COM ESTAS DE LA LESIO MILLOR,ESTAS PER VINDRE DIMARTS????GRANOLLERS ESTA AL VOLTA EL CARRE JA HEEEEE????

Anònim ha dit...

He sentit dir que el problema de Martí, venia del dissabte la nit. Es veu que te uns veins que se passen tota la nit “dale que te pego” però d’una forma escandalosa, i com que no el deixaven dormir, se veu que els va voler imitar i ell ja no esta per a segons quins excesos.

MARTÍ QUE JA TENS 50 ANYS!!!!

Anònim ha dit...

Així que Pinyo esta a l'argentina,
i en Peraldinyo que pasa que tambe esta a l'argentina, o que?

Anònim ha dit...

coma cracs que son an anat a etrena en altura.

Anònim ha dit...

Ei pako que a pasat en los nostres temps, jo vaig fer 1h 28´20´´,que o sapigues roketero!I gacies x lo de immnes!!!Així que lo de Viena esta en marxa!Ei així que hau dit que eren 1300 per parella, i jo que vaig sol, aixi o hauria de dividir entre dos i em sortiria el preu que de paga, o millor que em busqui una parella i entre els dos pagem 1300, o no se, però si algu vol ser la meua parella de viatge, ja o sap, perque si trobo parella pagarem 1300, cosa que si no en trobo me tocara pagar la meitat, es a dir dividir els 1300 entre dos, o potser llavors sortira mes card, no se, no em fesseu cas que estic paranoian,jeje!
P.D: Estic orgullos, d´haber-vos conegut a tots i compartir estos bons moments en vatros, encara que a casa meua diuen questic boig de fer tot això, no se que deuen pensar de vatros que fa mes que ho feu!B7ts a totes!!!

Anònim ha dit...

Jesusenc no se que collons te prens, però t’aconsello que t’ho deixes, cada vegada estàs més fotut !!!

Anònim ha dit...

JO PENSO EL MATEIX ACABA DE COMENSAR I JA DELIRA,UN CONSELL,DEIXAT-HO,TOTAL MAI COMPLIRAS EL TU OBJECTIU(ROQUETERO).

Anònim ha dit...

Ei q tal. no se si em prenc o em dixo de pendre algo, o potse si que em prenc alguna cosa que em penso que crec prenc, perquè un dia em vaig pendre "UECPOWERTRAIL", era una cosa que em vaig pendre, però que ara per ara no se si encara la prenc o la vaig dixar de pendre, vatros preneu algo?el cas es que no se si prenc algo, així que roquetero no puc deixar de pendre una cosa la qual no se si la prenc o no la prenc, aixi que seguiré com fins ara no sabent si prenc o no prenc algo, en tot cas si algú pren algo que em digue el que pren, perquè si li va bé, potse em proposare pendre alguna cosa, la qual ara no prenc, així haber si prenen algo puc agafar al roquetero que segu que ell pren algo que jo no prenc!Vinga bon dia a tots!I no prengeu res, perque sino em tocara pendre algo ami que jo no prenc i...ei dixeu estar!!!

Anònim ha dit...

FATAL ESTAS FATAL.

Anònim ha dit...

FATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL!!!!!

Anònim ha dit...

ja m'extranyava que aquest jesusenc sigues tant perfecte!! no toca vores! o és que estem tots així i no ens donem compte?? ai quina temor!!

Anònim ha dit...

no,no es ell i au,pero au,au com esta,esta FATAAAAALLLLL!!!!!

Anònim ha dit...

benvolguts companys i companyes, fa dies que no puc acudir als entrenaments ni a les curses amb vosaltres per un petita lesió al TOBILLO. Però jo sempre estic en vosaltres, us porto al cor. També un puc dir que Peraldinyo no pot vindre per la borraxera que va agafar dissabte mirant el futbol 3-1. I carlos diuen les males llengues que s'ha passat a les motos que això de correr no es per a ell. Adéu amics i amigues

Anònim ha dit...

Haber estos anònims, que done la cara, que vol dir que estic fatal, estar fatal es aquella persona que no està bé es a dir que no0 ho te tot,, però que no ho te tot, es a dir que li falta alguna cosa, i per faltar-te alguna cosa no vol dir que estiges fatal, perque ami em falten moltes coses, i nom considero que estige fatal, o he de considerar que estic fatal, perque si e dit que al qui li falta alguna cosa esta fatal, ami que men falten algunes, dec està fatalissim, però no es el cas o si, no o se, però està fatal, deu ser de ment, es a dir que li fatla un vull, no se començo a pensar que puc estar fatal, però no de trobarme malament, sino de ment cosa que no havia pensat mai,perque per pensar que estas fatal de ment, as d´estar fatal, i per estar fatal, no se no vull pensar el fatal que deu estar un que esta fatal, perque vatros com esteu, esteu fatal, però fatal de ment o d´atres coses, perque per possar exemples un pot estar fatal de moltes coses com alguna que esta fatal d´orientació i això no vol dir que estigue fatal, o almenys jo no considero que estigue fatal, es a dir que el terme fatal es molt extens hi hi ha molts termes de fatal, pertenir un bon concepte de la paraula fatal, e buscat al diccionari i diu:1.-que ha de succeir necessàriament i inevitablement.2.- que ha estat fixat pel fat3.- que es previsible i que mai no deixa de succeir4.-que comporta conseqüències desastroses, la ruïna, l´anihilació5.- que comporta la mort, que n´és el signe6.- que es molt dolent... vatros decidiu, que en penseu???

Anònim ha dit...

simpelement que estàs fatal..

Anònim ha dit...

MES VAL NO COMENTAR RES

Anònim ha dit...

Al filosof "fatal" i que no sap si pren res o cosa.

Té falta un bull com a les guixes, i si continues així arribaràs a vell. Si estas fatal vol dir que et moriràs, però no portes presa, corre, entrena molt i viu.
Considera que la vida és una malaltia de transmissió sexual que té una mortalitat del 100 %. Aprofita, no filosofis més, estalvia que t'espera la Marathó de Vienna.......

Anònim ha dit...

Al filosof "fatal" i que no sap si pren res o cosa.

Té falta un bull com a les guixes, i si continues així arribaràs a vell. Si estas fatal vol dir que et moriràs, però no portes presa, corre, entrena molt i viu.
Considera que la vida és una malaltia de transmissió sexual que té una mortalitat del 100 %. Aprofita, no filosofis més, estalvia que t'espera la Marathó de Vienna.......

Anònim ha dit...

per cert que a lo millor et toca compartir l'habitacio en lo roquetero,i ell com va a fer marca et fara dormi a terra en un sac de dormir i mentres tu sentiras el seus ronquits ell somiara en lo teu sac.