06 de gener 2007

PRIMÍCIA EDITORIAL

Com que això no mou, aquí vos poso lo que sortirà a la revista de la UEC sobre el grup de Trail. A veure si algú ho anima amb algun fotochop curradet.
Per cert, ara que vos ha agafat la fal·lera asfaltera, tinc un vídeo d'entrenament d'atletisme (tècnica, respiració.....) que podriem estudiar plegats (alguns més plegats que altres).
Aupos
Aquest any sí!!! L’equip de Trail de la UEC de Tortosa, campiones i campions del Circuit Català de Curses de Muntanya 2006 de la FEEC
Encara que no ens ho haviem plantejat com un objectiu real, la consolidació de l’equip per l’augment de components, l’entusiasme, les sortides d’entrenament i la massiva participació a les curses, ens han donat el fruit que a principi de temporada no imaginavem.
De fet, crec que la fita de la major part de membres de l’equip era i es poder fer les sortides d’entrenament de cap de setmana i les curses amb la colla i en això mateix hi trobem el premi més valuòs. Però és clar als entrenaments i a les curses tothom s’ho “curra” segons les seves possibilitats i que al final en surtis campió, encara que sigui per culpa dels altres, fa molt de goig.
Aquesta cirereta, però, té un Pinyol dur, i és que ara ja no ens val qualsevol cosa. A les més canyeres i canyeros ja els ronda pel cap muntar un equip de raids d’aventura i fins i tot els que no sortim de l’espardenya ja desvariejem amb el Circuit del 2007 i ja posats també amb la Copa Catalana de Curses de Muntanya. Déu mos guard de prendre mal i de fer-ne.
Si tenim en compte l’edat física mitja de l’equip, la FEEC no trigarà a pujar les quotes de la llicència. De l’edat mitja mental, no cal parlar-ne.
Per això faig una crida a tot el jovent de l’edat que sigui, que encara no estigui contaminat per la febre caprina, que vingui a encomanar-s’en amb el nostre grup. La transmissió del virus està assegurada i un fart de riure.
by pako