08 de juny 2007

II Cursa del Pedraforca-Saldes. 24 juny 2007


Per segon any consecutiu, els Mountain Runners del Berguedà organitzen la Cursa del Pedraforca, puntuable per a la Copa Catalana de Curses de Muntanya FEEC, on el Trail UEC Tortosa s’està batent per les primeres places amb les millors formacions del país, després de la brillant actuació dels nostres cracks a Berga.
Tot i que perillava la seva celebració per raó de preservar la tartera, això no ha estat obstacle per repetir aquesta cursa explosiva.
Si us fixeu en la data veureu que la nit abans és la revetlla de Sant Joan, així que no cal que us preocupeu per la pujada, perquè anirem de baixada tot lo rato, lo menos hasta la piscina.
Tenim unes quantes places reservades amb sopar, bossa cotillón, barra lliure, dormir (un ratet) i esmorzar, al Refugi El Gresolet, de Saldes, a uns 6 km de la sortida, ja que l’alberg del poble ja estava tot ple des de fa dos mesos. Ens sortirà per uns 25 ebros x barba totplegat.
Cal portar: Sac o llençols, Alka-Seltzer o Gelocatil, raspall de dents, tovalloleta i sabó, unes bambes velles...
Qui s’apunte a la verbena que ho pose a la llista el més aviat possible per si hem de demanar més places o anul·lar-ne. OKO!!! Apunteu-vos només si esteu inscrits i pagats a la cursa.
Aupos.
+ info a www.mountainrunners.com

by oudur