28 de juny 2007

Punts conflictius

La travessia FREDES-PAÜLS, com diu a la web, és la travessia clàssica del Port que segueix el GR7 , però tot i estar marcat el recorregut amb les conegudes ratlles roges i blanques, qui no s’ha despitat en algun lloc. ?

La experiència de les 10 edicions realitzades ens diu clarament quin son aquest llocs més conflictius, i per intentar evitar o be minimitzar aquest problema la organització aquest any ha preparat una petita guia amb els 10 punts més problemàtics.

Us avanço la guia per a que us la mireu i intenteu memoritzar aquest llocs.














Feu click i s'ampliarà

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixó deu anar per a Puça

Anònim ha dit...

COMPREUL.LI UN GPS. TOT I AIXI ANCARA ES PEDRA

Anònim ha dit...

puça ja te el circuit ficat al cap i memoritzat surtire sense dependre de res si vol acompañarme algu jo ho sap pot esta tranquil que no em pedre pero gracies per estos planols sort a tothom i ens veiem al ball de festes

Anònim ha dit...

A FESTES , O A LES RASSES??????
DUBTO QUE NO ET PERGUES.

Anònim ha dit...

com s'ha de perdre si fa un mes que viu al mas del maraco i sap hasta per quin costat ha de passar les pedres per guanyar centèsimes!!!

Anònim ha dit...

jajajajjajajajajjaja be kanibal no cal exagera pero coneixo be el circuit,reconec tambe que la orientacio no es una virtud meua.

Anònim ha dit...

lo que no dubto es que es pedra algu segur,ara nomes per no sentir-vos les vostres rises en tot l'any intentare no se yo i que bon recordesseu de mi per altres coses.

Anònim ha dit...

JO CREC QUE RIUREMMM JA JA JA JA

Anònim ha dit...

Pinyasso esta tan obsesionat en fer temps a la nocturna que sa comprat aspresament un forerunner, pera no pedres i pera a que li marque lo ritme.

Anònim ha dit...

MOLTA SORT A TOTS-ES LOS-ES QUE FAREM MES I ALS QUE FARAN MENYS TENIM MOLTA SORT DE PUGUE FER LO QUE MOS AGRADA I EN LA MILLOR COMPANYIA.UN RECORD MOLT ESPECIAL PER A MAURO QUE NO LA PODRA FER PERO ES CANSARA MES QUE NATROS,SALUT A TOTS-ES I A PER LA NOCTURNA.MARTI